Moje postovanje, imam jedan za sada skoro ne resiv problem. Stvar je u tome da se bavim kuvarstvom i da sam tako reci stalno van zemlje. U Srbiju dodjem svakih par meseci. Moj problem je sto sam trenutno u okolini Poreca(HR) i meni je istekla registracija na automobilui sada ne znam sta bi bilo najbolje uraditi potom pitanju. Da li neko ima iskustva sa ovakvim slucajem i moze li mi pomoci sa nekim savetom. Prosle godine sam radio u Nemackoj i registrovao sam auto preko emaila. Poslao slike broja motora ,moje licne karte, poslao novac za registraciju i produzili su mi registraciju bez problema sto ove godine nije slucaj. Mene zanima da li postoji opcija da registrujem automobil ovde u Hrvatakoj na neke privremene tablice ili ipak postoji opcija da odradim.ovde tehnicki i da opet u srbiji registrujem ili tako nesto. Ako ne postoji takva opcija poredpostavljam da cu morati organizovati da neko dodje sa prikolicom i da talo vratim automobil za Novo Sad. Izvinite ako sam nesto pisao ne povezano i po malo ne povezano posto sam i ja u problemu ali imam vremena jedno mesec dana da resim ovaj problem.
Pomoc oko registracije
Collapse
X
-
Zovi naš konzulat u Rijeci, pitaj za opcije. Nema više registracije bez slike auta u prostoru za teh pregled, jedino ako će neko da fotošopira tvoj auto,.
Pokušaj se raspitati da li bi mogao vozom da ga pošalješ iz Rijeke za NS.
Ili da prodaš tamo auto, ako će ti vrednost šlepanja biti značajna cifra na vrednost auta.
Ne znam da li neko od kamiona sa polovnim automobilima ide preko Istre, to bi ti bila najjeftinija varijanta."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Batali konzulat,samo ces ih sludeti sa pitanjem. Informacije ima hrvatska policija da li i kako mozes da registrujes auto na neke njihove tablice, ali je sigurno da bi za to morao da imas odobren privremeni boravak u CRO ili radnu dozvolu. a najjednostavnije je da petak uvece sednes u auto, registrujes ga u subotu, pa nazad u Porec, valjda mozes dobiti 1 day off u mesec dana. Ali to u tvom slucaju ne vazi jer je reg istekla - znaci slep tj jedno 500e troska.
Za sledeci put - registraciju mozes produziti i mesec dana ranije, samo se trebas setiti na vremeKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
od ove godine sve registracije u hr se obavljaju u tehnickim pregledima. Svrati u prvi i pitaj imaju li neko resenje.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment