Peugeot 308 sw zadnja sedišta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • trulex
    CBC Član
    • 08.03.2008
    • 63
    • NS

Peugeot 308 sw zadnja sedišta

Da li bi mogli da se organizujemo mi koji imamo Peugeot 308 sw sa zadnjim sedištima koji čine 3 posebna sedišta, a ne klupa, da se napravi neki spisak po gradovima sa kontaktima,
    a vi pogodite zašto?
    Može i za druga vozila koja su registrovana na 7 sedišta.
    Ako moderacija dozvoljava, može ovde u temi da ljudi ostave marku vozila i mesto gde žive i neki kontakt.
    Mislio sam da se malo družimo, da izlazimo, da budemo pajtosi, da razmenimo telefone, pa može i sedišta, što da ne.........
    Evo ja sam i iz Kaća, pa ako nekom treba nešto, nek se javi na PP.

P.S. Ovo pišem pošto sam video da su ljudi počeli da iznajmljuju zadnja sedišta na 1 dan za 2000 din, mislim..... i rođenu kevu bi dali za 2000 dinara.......
  • trulex
    CBC Član
    • 08.03.2008
    • 63
    • NS

Ne znam kako je kod drugih vozila, ali kod Peugeota 308 sw drugi red sedišta odgovara i za treći red, naravno ko ima drugi red sastavljen iz 3 posebna sedišta(ne klupa), samo se 2 iz drugog reda stave u 3 red.

Comment

• trulex
      CBC Član
      • 08.03.2008
      • 63
      • NS

Znači svi vi koji imate registrovane aute na 7 sedišta zaista i imate 7 sedišta?!
      Onda je ova tema ovde totalno bespotrebna i može da se zatvori.

Comment

• hirurg83
        CBC Senator XXL
        • 26.02.2014
        • 398
        • Banjaluka
        • VW Jetta

Ko jos vozi pezo sa 7 sjedala... Koja poenta?

Comment

• trulex
          CBC Član
          • 08.03.2008
          • 63
          • NS

Pa nevozi niko, ali ako u saobraćajnoj piše da je registrovano na 7 sedišta onda na tehničkom mora da se pojaviš sa svih 7 sedišta.
          Kao što sam napisao kog peugeota može da se uzme sedište od komšije iz drugog reda i stavi u svoj auto kao treći red,
          e pošto nema svako komšiju sa identičnim autom, poenta je da se ljudi povežu preko foruma i pomognu jedan drugom.
          Ili tako ili:
          da se kupe još 2 sedišta za treći red, koja nema nigde da se kupe, ja pokušavam godinama u celoj Evropi, doduše samo preko neta sam tražio, i nema nigde,
          da se plati ponovni atest vozila i da se vrati u knjižici da je auto registrovan na 5 sedišta, trošak oko 100 EUR plus vreme bakćanja sa birokratijom i downgrade auta,
          ili da se iznajme sedišta za 2000 dinara na jedan dan, otprilike kao noćenje u nekom hotelu,
          ovaj preduzetnički duh mi se posebno gadi.
          Ako neko vozi peugeot 308 sw i ima ovakav problem, a u okolini Novog Sada je , može slobodno da mi se javi.

Comment

• Veljo 003
            CBC Početnik
            • 11.04.2019
            • 1
            • Beograd - Subotica
            • Ulica

Svaka čast na temi, danas sam uvideo problem sa tim sedištima, čak iznajmljivanje ide 50e. Ne znam da li ste rešavali u poslednje vreme ovu ludoriju sa 7 sedišta, ako jeste javi molim te kako sada funkcioniše.

Comment

• jopans@gmail.com
              CBC Početnik
              • 03.12.2020
              • 2
              • Novi Sad
              • Novi Sad

Sedista

Druze poz da li i dalje vazi ova objava hitno mi trebaju ta zadnja sedista da bih registrovao auto.... molim te akomoze pomoc.... Trebaju mi za sutra.... Casticu platicu sta treba.... Poz i unapred hvala...

Comment

Working...
              X