Vredi li variti ovo?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Woland
    CBC Početnik
    • 11.01.2019
    • 2
    • Rep. Srpska
    • Astra

Vredi li variti ovo?

Koliko bi koštalo varenje svega ovoga https://i.postimg.cc/WNms732L/20190109-115238.jpg ovaj deo što se vidi da je odvaljen je otkinut i na drugom kraju i plastika koja drži lip je otkinuta, takodje ima ova pukotina ispod fara, koliko bi me izaslo da se povari ovo ili da kupujem drugi drugi bi me izašao oko 60€ + farbanje ili varenje malog napuknuca pošto nema branika u ovoj boji da valja.
  • YUgisa
    CBC Senator XXL
    • 05.06.2008
    • 793
    • Subotica
    • Yugo 1.1 EFI

Svakako moras da farbas nakon varenja, a ako ne zelis savrseno i imas malo vremena, nije tesko postici ni ok rezultate sa farbanjem iz spreja, sigurno bolje nego da ne farbas nakon varenja. Licno bih pre kupio redovan branik i sam ofarbao, nego nadao se da ce neko ok da zavari toliko. Jesam video neke odlicne radove na slici, ali uzivo sam se nagledao svacega. Najvise je stvar da zavare samo sto se vidi a ostalo zjapi rupa pa opet pukne kao da je od stakla.
    Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• shommy_kg
      CBC Veteran
      • 24.01.2009
      • 125
      • Kragujevac
      • Opel Astra G 1.6 16v

A i realno, Astri koje idu u kobasice ima gde god. Cak toliko da uz malo strpljenja moze da se nadje branik u boji, savrseno stanje koji samo fino usrafis i to sve stoji fabricki. Ovako je problem kako ce neko to ofarbati, pa pogoditi boju, pa da li ce taj branik fino da legne na svoje mesto....po meni bolje i dati koji euro vise i uzeti polovan prginalni branik nego gubiti vreme na popravku istog. Da je u pitanju neka retka roba krpljenje bi mozda i imalo nekog smisla

Comment

• Woland
        CBC Početnik
        • 11.01.2019
        • 2
        • Rep. Srpska
        • Astra

Tako sam i mislio našao sam jedan koji je u korektnom stanju pa ću da odem po njega. A gde da potražim sprejeve u boji auta kod mene je z151?

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Ja koliko znam to mogu da ti smuckaju i ubace u bocu za sprej u svakoj malo bolje opremljenoj farbari.

Comment

• YUgisa
            CBC Senator XXL
            • 05.06.2008
            • 793
            • Subotica
            • Yugo 1.1 EFI

Bolja auto farbara sigurno moze da umesa farbu po sifri mada je bolje prema autu na licu mesta i da stavi u sprej, 1 sprej je obicno oko 1000din, ako je metalik onda ide 1 sprej baza, jedan sprej lak. Ima da se kupe i prajmeri u spreju, njih ako budes uzimao vidi da potrazis epoxi jer su puno bolji od obicnih. Ja godinama farbam sprejevima.
            Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

Working...
            X