Potreban savet!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zloca
    CBC Senator XXL
    • 21.12.2005
    • 510
    • Novi Sad
    • Astra bertone turbo

Potreban savet!

Posto prodajem auto, uz ostale mailove stigao mi je jedan zanimljiv:

Pazdrav Prodava? , JA pila tvoj izbje?i oglašen šta ja pristati kupovina pa sli?an za knotkle : Sadašnji uslov , Zašto? ?initi te road to na prodaju. Našto las je to iskorišten. pls izra?unati sve. Da to 3. lice od TO BE u prezentu miran avaialble za prodaju ja volja imati Platni nalog poslat za te šta ja osnivati Easy,Fast za gotovina pa izvor recognised.,which 3. lice od TO BE u prezentu zajam?en pa mo?i lako postojati indijski oraš?i? trenutno JA ?e biti odgovoran za rukovanje odre?eni ?lan raskopati pa utovar ure?nje imati jedan li?an krcatelj tko volja prije?i umjesto odre?eni ?lan motika up,He volja isto postojati prikupljanje pa potpisivanje svi novine što se ti?e kupovina pa posjedovanje odre?eni ?lan nad *BMW 318I NA PRODAJU!!!* na temelju moj prednost sam budite uvjereni taj muškarac volja ru?ka sve izvor. JA te za vratiti se za mene s slede?e detalj : Puno ime. Puni dodir adresa. ZipArea \ Kod. stanje Telefonski broj. Jednom odre?eni ?lan podaci biti snabdeven za me,i mo?i poslati isplata trenutno ?e biti u iš?ekivanju tvoj odgovor asap. Ljubazno odgovor le?a s odre?eni ?lan zatražen sumnja tako da za i?i naprijed za isplata postupak. Da te iko ostali stvar oglašen za prodaju ljubazno javi mi asap. Zahvalnost Pa Bog te blagoslovio Sve najbolje Mesec Phllipe

Posto nista nisam ukapirao zamolio sam ga na engleskom da mi na istom napise mail i stiglo je:

Hello Seller,
    I saw your advert posted which i agree to purchase and would like to know:
    The present condition,
    Why do you put it on sale.
    When las was it used.
    pls calculate everything.
    If it is still avaialble for sale i will have Money Order sent to you which i found Easy,Fast to cash and well recognised.,which is guaranteed and can easily be cashed immediately I will be responsible for handling the pick up and shipping arrangement,I have a private shipper who will come over for the pick up,He will also be collecting and signing all papers regarding purchase and ownership the of Re: BMW 318I NA PRODAJU!!! on my behalf.I am rest assured that he will handle everything well. I would you to get back to me with the following details:
    Full name....
    Full contact address...........
    Zip\Area Code............................
    state.................
    Phone number...............
    Once the datas are provided to me,i can send payment immediately.I will be expecting your reply asap.
    Kindly reply back with the requested question so as to proceed to payment procedure .
    If you any other things posted for sale kindly let me know asap.
    Thanks And God Bless
    Best Regards
    Moon Phillipe.

Izvinjavam se zbog duzine posta, ali me zanima vase misljenje o ovome, posto je mene malo zbunilo sta raditi, da nije neka prevara?!?
    MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Pa sto prevara ako ce neko doci da potpise kupoprodajni ugovor, plati, i preuzme auto. Mozda im se svidja cena. Na kraju krajeva pita tamo za stanje auta i neka druga tehnicka pitanja. Ako je bas toliko sumnjivo kazi mu da dodje na Bubanj potok odredjenog dana i tamo sredite prenos. Sve se moze. Tip verovatno mora da je blesav kad kupuje auto sa Balkana ali je to vec njegova stvar. Nisi nam rekao ni da li je tvoj auto "stranac". Ako jeste onda je to mozda i logicno jer je cena prihvatljivija.

Comment

• Zloca
      CBC Senator XXL
      • 21.12.2005
      • 510
      • Novi Sad
      • Astra bertone turbo

Ma nije stranac, auto je iz avatara, bmw 318i, `89. godiste, mogao je da vidi samo neki od oglasa i cenu 2200-2100 evra, zato mi i nije jasno sto bi za te pare uzimao od mene, i njegova spremnost da posalje pare na osnovu moje price i slika.
      MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

Pozdrav
        Pa evo koliko sam ja shvatio covek je stranac i zainteresovan je za tvoj auto ali ne bi on dosao nego bi poslao nekog u svoje ime ko bi preuzeo i platio auto kao i potpisao sve papire o prenosu itd.Od tebe trazi da mu odgovoris valjda na e-mail ako je auto jos na prodaju sa onim podacima koje trazi ...ime prezime adresa posta itd. Jbg nista tu nije sumnjivo mozda je sin nekog diplomate ili biznismena ovde ko ce ga znati ali posalji mu te podatke slobodno i pitao te ako imas jos neki detalj o autu da mu prosledis to ti je to

Pozdrav
        Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Zloca
          CBC Senator XXL
          • 21.12.2005
          • 510
          • Novi Sad
          • Astra bertone turbo

Ma skapirao sam poruku, ali prvo sto mi je izazvalo sumnju je njegovo ime: Moon Phillipe, i sto bi prevodio ime i napisao Mesec Phillipe, a u poslanom mailu u polju "From" pise Phillipe Monday!
          MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

A i ti iz Kragujevca si bas nasao gde da stavis oglas. Kao da je veliki problem da se auto proda i tamo u okolini. To ne mora da bude stranac. Mozda te neko samo zeki. Mozda nekome treba tvoja adresa. Ja mail adrese sa hotmail i slicnih mreza smatram za smece osim ako ne poznajem osobu. Neki forumi cak i ne prihvataju takve adrese prilikom registracije. Verovatno znaju i zasto. Internet jeste zgodna stvar za sve ali pod uslovom da se igra otvorenih karti. Medjutim, vacarosa i zajebanata koji nemaju druga posla ima svuda. U principu i ne postoji drugi nacin nego da se na nevidjeno kupuje i veruje na rec kad je net u pitanju. Na kraju krajeva ne vredi ni lagati da je nesto sto nije jer sta vredi da neko i dodje da pogleda robu kad nece da kupi jer je kupac nesto precutao. Gubis i svoje i tudje vreme.
            Mozda je mislio da ti posalje nocnog bravara da "kupi" auto od tebe. A ono "Moon" mu mozda znaci da je vukodlak.

Comment

• Zloca
              CBC Senator XXL
              • 21.12.2005
              • 510
              • Novi Sad
              • Astra bertone turbo

Originally posted by dranix
              A i ti iz Kragujevca si bas nasao gde da stavis oglas. Kao da je veliki problem da se auto proda i tamo u okolini.
              Ako mislis da sam "turio" oglas u inostranstvu, silno gresis.
              Postavio sam 5-6 oglasa kod iskljucivo domacih oglasivaca.
              MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

Ovo je definitivno neka prevara ili sala u pitanju...

Ali videcemo!!!!!
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Da nije neko od ovih naših sa foruma.....
                  Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
                  X