The End

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • filo
    CBC Član
    • 02.05.2008
    • 35
    • Lo
    • Megane sport

The End

Jedno poglavlje auto industrije je gotovo . Pocinje drugo .

Otvaram hitnu sednicu .

Predlazem drzavne protiv mere . Zabraniti koriscenje katalizatora i pap filtera, Dozvoliti uvoz automobila direktno sa otpadaEURO1 i Euro 0. Obavestiti gradjane da je ovo samo neprijateljska propaganda . Sram ih bilo kako lazu i koriste ima naseg naucnika . Necuveno !

Iza zatvorenih vrata Vlade republike na balkanu .. Sta cemo sad drugovi ? Gotovi smo . Ode nam 300% akcize na gorivo . Kako to da nadoknadimo ? Ma druze vrhovni nije to nista necemo ni struju moci da izvozimo. AuuUuUuuu sta cemo sad .. Ma ko ih j*** uvodimo taksu na sunce pa da ih vidim . 400% A kako cemo da ih kaznjavamo i klepamo kad ne vozi niko auto . Ide sam mamu mu ... . Ne trosi naftu ni benzin a ni plin i de sam majku mu j*** Ma ne brini smislicemo mi vec nesto . Ma videce oni ...

Nemoj neko da je gledao ovo na yubutubu . Licno cu da ga zatucam

Last edited by filo; 24.04.2019, 02:05.
    Antilaser priority
    Radenso hd+
    Valentine one
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

"Predlazem drzavne protiv mere . Zabraniti koriscenje katalizatora i pap filtera, Dozvoliti uvoz automobila direktno sa otpadaEURO1 i Euro 0."

A nenenenene tu grešiš. Vidi se da si neiskusan. Uvešće nam da moramo da poštujemo Euro 6, ali ne zbog radi ekologije nego zato što je to nečiji interes a i da bi glumili nekakve reforme. Sa druge strane, van njihove paralelne realnosti i dalje ćemo voziti krševe koji su prešli uglavnom od 100-150 hiljada pravih km i koji su u ekstra stanju a dime i štekću kao da im je duša u nosu

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Neko ko ume da računa u PW (pentawatts, 10 na 16-i W), kada bi pomnožio snagu svih nekoliko milijardi vozila na svetu, došao bi do cifre koje daleko premašuje snagu svih elektrana na svetu. I to da ne prave struju za industriju, domaćinstva i ostalo, nego samo za punjenje baterija. Setite se koliko je trajala i forsirana priča o biodizelu, a sada ?
      Nisam nikakav pristalica teorija zavere, štaviše, u ovoj kvazidržavi pokušavam da odgovaram ljude da se ne pecaju na to,...a teorije zavere se jako dobro 'vataju za mozgove ljudi u Srbiji.
      Ali niko koga znam, tim mozgom ne izmozga da zameni katalizator, ili da odnese DPF na regeneraciju. Malo svetla na kraju tunela je što su prodavci sa placeva krenuli da šalju DPF-ove na regeneraciju, i to zato što je jeftinije od softwerskih gimnastika isključivanja istog, kod EURO 5 i Euro 6 normi.
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

meni je ovo izuzetno debilno, sta ce mi auto ako ce sam upravljati. Vozim ja ili bus, voz, taksi.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• dzukela
          CBC Član
          • 26.07.2006
          • 70
          • Beograd

Originally posted by filo View Post
          Jedno poglavlje auto industrije je gotovo . Pocinje drugo .

Otvaram hitnu sednicu .

Predlazem drzavne protiv mere . Zabraniti koriscenje katalizatora i pap filtera, Dozvoliti uvoz automobila direktno sa otpadaEURO1 i Euro 0. Obavestiti gradjane da je ovo samo neprijateljska propaganda . Sram ih bilo kako lazu i koriste ima naseg naucnika . Necuveno !

Iza zatvorenih vrata Vlade republike na balkanu .. Sta cemo sad drugovi ? Gotovi smo . Ode nam 300% akcize na gorivo . Kako to da nadoknadimo ? Ma druze vrhovni nije to nista necemo ni struju moci da izvozimo. AuuUuUuuu sta cemo sad .. Ma ko ih j*** uvodimo taksu na sunce pa da ih vidim . 400% A kako cemo da ih kaznjavamo i klepamo kad ne vozi niko auto . Ide sam mamu mu ... . Ne trosi naftu ni benzin a ni plin i de sam majku mu j*** Ma ne brini smislicemo mi vec nesto . Ma videce oni ...

Nemoj neko da je gledao ovo na yubutubu . Licno cu da ga zatucam
          nije ovo ništa.
          vidi šta mi imamo:

treba tesla da uvede opciono: dimna zavesa, doplata 1000$ kako bi se srbi osećali prijatno.

a auto pilot, dobra stvar, autoput i spavaš.
          ali 7000$ doplata, ne znam koje pare treba da imam da to doplatim.
          biće jednom i to pristupačno, valjda.

Comment

• filo
            CBC Član
            • 02.05.2008
            • 35
            • Lo
            • Megane sport

Originally posted by Chubbs View Post
            meni je ovo izuzetno debilno, sta ce mi auto ako ce sam upravljati. Vozim ja ili bus, voz, taksi.
            I meni je ali ..

To ti opcija koju ne moras da koristis .

Primer . Pian si i oces kuci ili Nisi pian al ces biti .. Guzva ludilo stani kreni . Prispavalo ti se a nemas gde da stanes . Ogranicenje ko na takmicenju a nemas jammer . Aj sad reci da ne vredi i da je glupo

sednes pozdi i nek kazni svoga tatu ako auto napravi prekresaj . Nisi ti vozio i kraj
            Antilaser priority
            Radenso hd+
            Valentine one

Comment

• zulurbr
              CBC Veteran
              • 27.03.2010
              • 169
              • Zrenjanin
              • Nuova Bravo Sport Tj

Jes' vala.
              Bolje nego žena da vozi.
              Ona će samnom na zadnje sedište. [emoji16]

sa TT

Comment

• filo
                CBC Član
                • 02.05.2008
                • 35
                • Lo
                • Megane sport

Verovatno ce se neko bas zabrinuti kada sazna kolko kosta punjenje T3 performance u Srbiji . Verujem da puno Vas to stvarno ne zna . Neki ce verovatno popiz*eti i pominjati ugalj i razne gluposti o zagadjenju a pri tome trenutno voze dizel i truju sve iza sebe , U svakom slucaju pronacice razlog da to nikako ne valja . Los auto , lose sklopljen . Polu proizvod . Ne dovoljno neefikasan da bi bio dobar i slicno. Nema zvuk i sta znam sta jos nekom moze pasti na pamet .

Probacu ovako : Imate strujomer koji nicemu ne sluzi . Placate ga svakog meseca a ne trosite nista , Zelena zona imate na raspolaganju 315kw Ako punite nocu Ev jedan kilovat je 1.491 din
                Tesla model 3 performance long range : 75kw baterija (totalno prazna baterija ) Tesla 75 x 1.491= 111.8 din + pe*erV = 134.1 dinar domet 500 km 450 hp

1. Tesla 3 sa 450 hp punjenje kosta 134.1 din (500 km) Teslu po toj ceni mozete apuniti 4 puta pre nego udjete u plavu zonu .
                2 Renault zoe 22kw punjenje kosta 39.3 din (200km) Nemam bas precizne podatke o bateriji za Zoe . Moguce da gresim malo

Poredjenja radi nemate strujomer samo za to i placate naj skuplju tarifu Crvenu i to po danu 1 kw 17,8din +pe*erv

1. Tesla 3 sa 450Hp punjenje kosta 1608 din za 500 km

Zar to nije The End
                Antilaser priority
                Radenso hd+
                Valentine one

Comment

• veselinovic
                  CBC Član
                  • 13.11.2010
                  • 83
                  • RS

Tako to mali Perica zamislja.
                  Vjerovatno je dizel/benzin motorima uskoro odzvonilo, ali klasicni elektromobil nije alternativa.
                  Zemni plin ( metan) je super gorivo, em razvijeni motori, jeftin, ima dosta rezervi a ekoloski prihvatljiviji od struje.
                  Vojske vec trpaju nuklearni pogon u rakete, pitanje dana ( godine) kad cemo se voziti na to gorivo.
                  Jednom "tankujes" i ostavis praunucima na rezervi.
                  Last edited by veselinovic; 12.05.2019, 20:17.

Comment

• comi 1342
                    Moderator
                    • 28.09.2005
                    • 1126
                    • NS
                    • Giulietta ,PUG 106,

Pozdravljam ekološku svest pokretača teme, ali držim da se treba malo više edukovati kad hoćeš drugima da objašnjavaš.
                    Računicu za punjenje si radio bez jednog parametra, V, nije elektrotehnika baš toliko prosta. I, verovatno se ne pune do 100%, niti prazne ispod 30 %.
                    Razlika u nabavnoj ceni SUS vozila i elektromobila je mnogo litara goriva, tj mnogo desetina hiljada km...
                    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
                    X