Podesavanje displeja Citroen Xsara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Deki2208
    CBC Početnik
    • 16.01.2020
    • 2
    • Novi Sad
    • Citroen Xsara

Podesavanje displeja Citroen Xsara

Zdravo svima.

Da li može neko da mi kaže kako se podešava tip informacija na displeju na automobilu Citroen Xsara Exclusive, 2003 1.6, 16V, 80KW?
    Prikazuje mi se samo datum, sat i radio stanica ali mi je ranije prikazivalo i kilometara koliko mi je preostalo goriva a vidjao sam da prikazuje i brzinu i prosečnu potrošnju.
    Imao sam te informacije ali kada sam menjao akumulator mi se to restartovalo i sada ne znam kako da vratim.

Hvala unapred na odgovoru. Pozdrav

• Gruja
    CBC Senator XXL
    • 09.02.2006
    • 614
    • Bgd
    • Alfa 75 TS

Ne znam šta bi tačno da vratiš?

Ono šta će ti displej pokazivati menjaš dugmetom na ručici brisača. E sad, ako misliš na zabeležene vrednosti koje si do zamene akumulatora imao - paaaa, njih više nemaš Resetovalo se na nulu i počinje da kalkuliše ponovo od trenutka kada si montirao akumulator.

Te vrednosti možeš i sam da resetuješ, sad me ubij kako beše, retko to radim i svaki put brljam po dugmićima pa uspem nekako (u principu resetujem jednom godišnje kad krenem na more a nekada ni tad )... Otprilike dođeš na vrednost koju hoćeš da resetuješ na nulu pa onda duži stisak jednog od ona dva dugmeta oko ekrana. Tako nekako
    Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• Deki2208
      CBC Početnik
      • 16.01.2020
      • 2
      • Novi Sad
      • Citroen Xsara

Odgovor

Zelim samo da vidim trenutne informacije kao sto je broj kilometara koliko mi ostaje da predjem sa gorivom u rezervoaru. Ne da resetujem i vidim stare informacije. A reci mi molim te kako na tasteru za brisace? Ja sam sada pokusavao i nista se ne menja ☹️ I hvala na odgovoru

Comment

Working...
      X