Porez na GUZVU
Collapse
X
-
Pa dobro, ljudi moraju naci nacin da smanje guzvu, dobar lek protiv onih sto idu kolima po 100-200 metra, mada nije mi jasno ljudi oji zive unutar zone, i svakog dana putuju na pos'o, njih ce da deru svaki dan 2x50 kruna.
Pametno i glupo u isto vreme, mora da su bili kod nas pa dobili inspiraciju da razmisljaju kako da deru narod.
-
-
Danas javljaju da ce da ostave jos transpordera u unutrasnoj zoni , to je zbog ekologije, jer ovi koji zive i rade u roj zoni nebi placali nista, kao da bude ravnopravnoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pucanje u prazno. Zaradice pare ali nece poboljsati kvalitet vazduha u gradu niti smanjiti guzvu. Sve mi to lici na "probu" javnog mnjenja. Izgleda mi da se sprema nesto mnogo gore (radikalnije) u buducnosti ili je jednostavno samo pukla kasa pa se skuplja harac ni za sta.
Comment
-
-
Nije kasi nista, vec JE guzva, Stockholm se nalazi na grupaciji malih ostrva, stvarno je problematican.
Inace oscilacije u centru su do 4% od dana do dana i sveukupno.
Prvi dan prikazuje smanjenje saobracaja od 15% sto nije za podcenjivanje.
Pratimo dan 2Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa znam da je na ostrvima i ja bi odavno zabranio saobracaj ali nije ni to bas moguce tek tako. To je zaista veoma tipican problem a ljudi moraju da se voze i zive gde zive. Doduse neki su na svojim ostrvcima a samo ne znam gde su im "konji" vezani u gradu kad im je camac vezan za ostrvceSve je to veoma lepo ovako ali je cirkus zivi svakodnevno.
Comment
-
-
Ma i ja se sa tim donekle slazem! Trebalo bi regulisati privatni saobracaj u svim vecim gradovima sveta, ali to moze da se uredi tek boljim organizovanjem javnog saobracaja...
Mislim da je Beogradu to potrebnije nego sto mislimo, ali ce do realizacije doci tek za par godina...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Kad bi studiju o resenju takvih problema neko bio spreman da debelo plati naslo bi se mnogo dobrih resenja. Posto su gradske kase uvek deficitarne eto i razloga zasto jako sporo ide proces. Niko ne shvata da ako nekome treba pola sata vise da stigne do posla to posredno enormno kosta. U takvim problemima ne postoji moje ili tvoje i nema nicega privatnog ako se iole dublje sagleda problem. Kako se radi cak nam je i mnogo dobro.
Comment
-
-
Pa london je reformisao saobracaj u gradskoj zoni i moj kolega koji je inache englez iz londona kaze da pre tri godine, od njega do njegove sestre mu je trebalo 45minuta, pri najmanjoj guzvi u vechernjim satima ... dok danas mu treba 15min u toku dana da predje istu relaciju... jedino neznam koja je cifra za voznju po gradu...Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
Comment