Da li stavljati zastitu na auto od 3000e?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko0707
    CBC Član
    • 02.05.2021
    • 20
    • Beograd
    • N/A

Da li stavljati zastitu na auto od 3000e?

Pozdrav, nedavno sam uzeo svoj prvi auto, /Toyota Celica 2004/ i interesuje me ima li smislja stavljati neki vid zastite tipa zeder, LK, klin igla... ?

Sa jedne strane znam da je svaki od tih sistema provaljen i da ni jedan sistem ne stiti 100% ali vodim se time da makar neko ko planira da ukrede auto - odustane. Takodje pretpostavljam da auto okvirne vrednosti 3000-3500e nije toliko primamljiv lopovima, tj. da im predstavlja veliki rizik za mali profit kad mogu da izaberu mnogo bolje i skuplje automobile od mog, ali opet prvi mi je auto koji imam u svom vlasnistvu pa bih da preduzmem sve korake koje mogu kako bih ga zastitio. Znam koliko je tesko bilo skupiti novac za auto i ne zelim da olako ostanem bez njega. Pa se zbog toga malo tripujem.

Nemam garazu niti privatno parking mesto pa sam osudjen da ga parkiram gde stignem, a s obzirom da zivim delu grada gde je jako tesko naci slobodno parking mesto, ne gine mi parkiranje mozda cak i u drugoj ulici ili 2 ulice dalje od mene.

Svaki savet je dobrodosao.
  • commander
    CBC Početnik
    • 11.01.2015
    • 8
    • Novi Sad
    • MB

Pozdrav, i čestitke na prvom autu.
    Neki automobili se ne kradu radi lepote nego radi delova. Ima zaštite za cca 200€ što na investiciju od 3000€ i nije puno.
    Moje mišljenje.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Comment

• Marko0707
      CBC Član
      • 02.05.2021
      • 20
      • Beograd
      • N/A

Hvala na odgovoru.

Sta preporucujete od sistema zastite?

Comment

• commander
        CBC Početnik
        • 11.01.2015
        • 8
        • Novi Sad
        • MB

Bilo šta je bolje nego ništa. Izaberi šta ti odgovara više mehanička ili elektronska

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Kao sto smo vec ranije rekli, taj auto niko nece ukrasti. jedino, ako nema na autu, stavi sigurnosne srafove/matice za tockove.

Mozes slobodno i da otvoris temu da svi vidimo to vozilo
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Marko0707
            CBC Član
            • 02.05.2021
            • 20
            • Beograd
            • N/A

Da to sam i mislio te zastitne srafove za felne.

Sta mislite o LK, posto naginjem ka tome? Vise bih voleo nego zeder iskreno

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

A da procitas ponovo prvu recenicu mog prethodnog posta pa zakljucis sta se misli o LK?
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
              X