Grande Punto trom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stingray75
    CBC Član
    • 04.09.2016
    • 12
    • Vrbas
    • peugeot 206

Grande Punto trom

Pozdrav svima, molim za pomoc..kupio sam pre par dana Fiat GP 1.mjet 75ks i sve funkcionisr dobro osim sto je nenormalno trom u prve dve brzine..dok ne dobaci do 2300 obrtaja prodje citava vecnost, posle ide lepo i cak bez problema preticem uz normalna ubrzavanja..pre kupovine sam probao i Corsu D 1.3cdti i Nissan Note 1.5dci i nisu boli ni priblizno ovako tromi, lepili su za sediste momentalno..ne znam sta bi mogao biti problem, pa molim iskusnije i pametnije za pomoc..da napomenem da nemam dimljenje iz auspuha, nemam gresku na boardu a dijagnostika nije pokazala nikakvu nepravilnost..iako nemam iskustva sa dizelima meni se cini da ovde ipak nije sve kako treba, hvala unapred svim ljudima.dobre volje koji bi pomogli.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Da li si menjao filter goriva?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Stingray75
      CBC Član
      • 04.09.2016
      • 12
      • Vrbas
      • peugeot 206

Pozdrav, nisam menjao filter goriva, filter vazduha i onaj dole u kabini filter su zamenjeni.

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Zapušen filter goriva može napraviti takve probleme, a i kada kupiš auto, po pravilu menjaš sve filtere...
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Stingray75
          CBC Član
          • 04.09.2016
          • 12
          • Vrbas
          • peugeot 206

Hvala na odgovoru, prodavac mi je rekao da je pre 3000km sve to zamenio, igrom slucaja mi je majstor pregledao vazdusne filtere jer sam imao problem sa ventilacijom, ali filter goriva nije jer je prodavac delovao pouzdano i prilozio overenu servisnu knjizicu..daj Boze da je to problem, to cu pod hitno zameniti mada se bojim da je ovde neki ozbiljniji probelm u pitanju

Comment

• kalimero1
            CBC Senator XXL
            • 01.11.2010
            • 318
            • zagreb
            • c5

ne pali ti turbinu

Comment

• Stingray75
              CBC Član
              • 04.09.2016
              • 12
              • Vrbas
              • peugeot 206

Pa ja mislim da pali,ali izgleda sa zakasnjenjem, tek negde oko 2300 obrtaja povuce ko lud.

Comment

Working...
              X