2014 Audi A3 G-tron 1.4 TFSI CNG (110 Hp) Iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko0707
    CBC Član
    • 02.05.2021
    • 20
    • Beograd
    • N/A

2014 Audi A3 G-tron 1.4 TFSI CNG (110 Hp) Iskustva

Pozdrav svima,

Da li neko ima iskustva sa ovim motorom/automobilom?
    Koliko se motor razlikuje od ostalih 1.4 TFSI s obzirom da je u pitanju auto sa ugradjenim fabrickim metanom?

Hvala
    Last edited by Marko0707; 27.06.2022, 01:06.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Motor ima prednosti jer je predvidjen u startu da radi i na plin. Fabrička ugradnja ima sve što treba od ojačanog trapa do sprave za ranije paljenje da bi se gas bolje iskoristio.
    Mana je što je ode održavanje skupo a nekad i nemoguće zbog nedostatka delova i aparata za dijagnostiku i što su većinom izraubovani jer su kupljeni sa namerom da se koriste.. Ovde definitivno ne pije vodu ono "vozila bakica do pijace"...

To je generalno, nemam nikakvog iskustva sa baš tim modelom ali mi sada sve češće dolaze takvi automobili koji imaju problem i teško ili jako skupo se rešavaju... Vagenov isparivač košta u nemačkoj od 900 do 1500 evra...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Marko0707
      CBC Član
      • 02.05.2021
      • 20
      • Beograd
      • N/A

Hvala na odgovoru.

Da li imate preporuku sta tacno gledati kod automobila sa fabrickim pogonom na metan?

Na oglasima uglavnom dominiraju VW i FIAT grupacija

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

znam samo da ne treba uzeti 1.4 motor, vidi brdo pre trebe ako je više od troje u kolima.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
        X