uvoz starijih automobila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojan
    CBC Senator
    • 29.08.2005
    • 232
    • novi beograd

uvoz starijih automobila

Da li postoji nacin da se na nase table uveze automobil star npr 15god. postoji li neka sema?
  • shadow
    CBC Senator XXL
    • 23.09.2005
    • 555
    • Beograd

Legalno ne...da postoji nacin ljudi bi to masovno radili
    My crew is all fired up
    Y'all better just wise up

Comment

• *Egon*
      CBC Senator XXL
      • 31.12.2004
      • 1232
      • Beograd, Dorcol, N 44

"Postoji" samo "mogucnost" da uvezes auto stariji od 30 godina, jer se on tretira pod oldtajmerom.
      Garaza
      1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• bojan
        CBC Senator
        • 29.08.2005
        • 232
        • novi beograd

OK a nelegalno??? sta,kako?

Comment

• SAAB PoWeR
          CBC Senator XXL
          • 26.04.2005
          • 1394
          • tu iza coska(Milwaukee USA)

cek pa zar su ukinuli registrovanje za one sa kosova
          zar oni nisu mogli da registruju bilo koi auto
          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Da mogli su ali je to trajalo prvo m5 dana ,pa onda 2 dana i to je to.Kolko znam nema toga vise.Licno sam i.......sio za jednu hondicu preko kosova nazalost!

I love my

Comment

• bojan
              CBC Senator
              • 29.08.2005
              • 232
              • novi beograd

Upravo mi drugar rece da njegov cale ceka tablice za nekog audija 90 ili 91 god. i kaze da ga je uvezao preko kosova nisam ga pitao kako i sta ali covek zavrsi jel zna neko o cemu se radi?samo mi to rece u prolazu kad vise saznam napisacu

Comment

• overspeed
                CBC Senator XXL
                • 24.05.2005
                • 2779
                • Kosovska Mitrovica

Opet ista tema...

Registracija je trajala 10-ak dana, pochetkom maja. Trebalo je prijaviti se na vreme za tehnichki pregled i chekati svoj red. Tablice su se dobijale nekih mesec dana kasnije, mnogo posle zavrshetka roka za regiostraciju. Zabrana otudjenja trajala 60 dana.

I dan-danas ljudi "zavrshavaju" posao, u saobracajnu se upisuje da je auto odradio tehnichki 2.,5., ili 8. maja (prva registracija u scg), dakle u zakonski za to predvidjenom roku, a auto je uvezen juche. Mislim da nema potrebe da rezimiram kako se to stvari danas "zavrshavaju", samo treba znati prave ljude iz odredjenih krugova (da ne kazhem: odredjenih drzhavnih sluzhbi ).

I to je to.

BTW. Nije moglo da se registruje "bilo shta", samo auto godishta 1990.-2000. Ni starije od 1990. a ni mladje od 2000. 'Ajde ovo prvo, ali nikom nije jasno zashto je postojalo ovo drugo ogranichenje

Znachi, znash shta ti je chiniti. Pravi ljudi na pravim mestima ti zavrshavaju posao

A kazhu: "Odluchno u borbu protiv korupcije" Jednom, za sto godina...
                http://www.bmw.tv

Comment

Working...
                X