Da li postoji nacin da se na nase table uveze automobil star npr 15god. postoji li neka sema?
uvoz starijih automobila
Collapse
X
-
Upravo mi drugar rece da njegov cale ceka tablice za nekog audija 90 ili 91 god. i kaze da ga je uvezao preko kosova nisam ga pitao kako i sta ali covek zavrsi jel zna neko o cemu se radi?samo mi to rece u prolazu kad vise saznam napisacu
Comment
-
-
Opet ista tema...
Registracija je trajala 10-ak dana, pochetkom maja. Trebalo je prijaviti se na vreme za tehnichki pregled i chekati svoj red. Tablice su se dobijale nekih mesec dana kasnije, mnogo posle zavrshetka roka za regiostraciju. Zabrana otudjenja trajala 60 dana.
I dan-danas ljudi "zavrshavaju" posao, u saobracajnu se upisuje da je auto odradio tehnichki 2.,5., ili 8. maja (prva registracija u scg), dakle u zakonski za to predvidjenom roku, a auto je uvezen juche.Mislim da nema potrebe da rezimiram kako se to stvari danas "zavrshavaju", samo treba znati prave ljude iz odredjenih krugova (da ne kazhem: odredjenih drzhavnih sluzhbi
).
I to je to.
BTW. Nije moglo da se registruje "bilo shta", samo auto godishta 1990.-2000. Ni starije od 1990. a ni mladje od 2000. 'Ajde ovo prvo, ali nikom nije jasno zashto je postojalo ovo drugo ogranichenje
Znachi, znash shta ti je chiniti. Pravi ljudi na pravim mestima ti zavrshavaju posao
A kazhu: "Odluchno u borbu protiv korupcije"Jednom, za sto godina...
Comment
-
Comment