Ne bi ga ja davao za 2000 auto definitivno vredi vise.Jer su ti samo delovi 1700 evra ili auto ceo stranac?Mislim da za 2000 mozes da dovezes stranca(nisam siguran) ali i da je 500 evra vise opewt se isplati jer ti ostaje gomila delova.
Volvo s40 phase 1
Collapse
X
-
Ostalo je da sutra decko pogleda u kakvom je stanju taj u Italiji. Cena je 2700 evra + 500e za coveka, gorivo, osiguranje 5 dana i sl., presao 140.000 km, zena ga neka vozila, nije paljen 1,5 godinu - upalio na prvu. Vec sam ga kaparisao pa cu videti. Boja je silver metalik, ne znam za opremu jos uvek... Mozda je bolja mozda je i losija... Javicu kad stigne. Ovaj ide kada se napravi za 6500 (torskovi 4300-4500, znaci ostaje mi od njega 2000evra) i ovaj u delove za 2000 evra... Na jesen sam se nameracio na s60 2.4 d51998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
2003 Renault Megane II 1,5 dci 82ps
Comment
-
-
Al brzo reagujes... a ja mislio da ga kupim
Il da se menjamo dam ti 440 turboSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Bice valjda ovaj sivi metalik, ako je neko zainteresovan posaljite ga ovamo...
Kad sam vec ovde ako neko trazi imam lagunu 2.2 dci karavan ne znam sad tacno 02 ili 03 godiste, mislim da je 2002. Oprema: abs, esp, kljuc kartica jedna otvara auto u precniku od 5 metara, kada se predje ta granica auto se sam zakljucava, druga kartica otvara na dugme, paljenje na dugme, 6 brzina, tocak perverzija 17 gume niskoprofilne f1 (mislim 215/40 R17), senzori za parkiranje, xenonski farovi, naravno board computer, airbag vozac, suvozac, zavese do gepeka, servo, volan podesiv po dubini i visini, sedista podesiva po visini, klima digitalna za levu i desnu stranu, podizaci na svim prozorima, retrovizori elektricni, zavesice za zadnje prozore, muzika radio/cd 8 zvucnika, racunar javlja ako je neka sijalica pregorela, na italijanskom, boja nesto kao teget metalik, nesto sam zaboravio sigurno... Cena 11.800 evra na ime kupca1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
Comment
-
-
Neznam zasto svi pljuju doticnu lagunu meni je auto perverzija...Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Ne znam, ova je stvarno u perfektnom stanju... Znam samo da sam je vozio 160kmph u 6-oj brzini na 2600rpm, pa ti sad pogledaj kakva potrosnja moze biti na 2600rpm-a.
Inace sto se tice volvo-a kupio sam v40 jer je izleteo jeftino 1.8benzinac, ortak sto ga je poterao kaze da ga tera autoban-om 200kmph ako je neko zaiteresovan za zamenu levog ili desnog stopa od v40 za levi od s40 neka napise ovde i za zamenu branika zadnjeg od v40 za s40, naravno glava za glavu. Ne znam ako se jos nesto ne podudara ja cu ponuditi, pa ako ima zainteresovanih neka post-uju ili ako znaju nekoga ko je zainteresovan za tako nesto. Auto stize za par dana, trenutno je u Nemackoj1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
Comment
-
-
Konacno je stigao... Imam jedno pitanje... Ne rade mi pokazivac temperature, pokazivac goriva, brzinomer i kilometar sat na njemu, dok, obrtomer i sat za vreme rade. Da li je moguce da se otkacio neki konektor na tabli? Pokazivac temperature i goriva samo skoce na pola, a brzinomer se ne pomera kao ni km sat... Gledao sam osigurace svi su u redu, sve ostalo funkcionise.1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
Comment
-
Comment