Ma znam, nego nemam strpljenja da jurim kupce...
HITNO!!! Lancia
Collapse
X
-
Nije ovo neki primerak, ukazuje najverovatnije da je dosta los...
Skinuo felne (lihvar!), stavio najjeftinije ratkapne, verovatno su neke "leve" gume na njemu (znaci dodatno ulaganje!). Promenjena rucica menjaca (koja je serijski kozna i vrlo lepa...) i normalno, shatro alu-pedale (verovatno presao auto "Boga oca"). Sedista mi se ne cine nesto...Nema nijedan natpis pozadi (treba da pise s jedne strane Lancia, a s druge Delta (to ukazuje da je auto mozda udaren pozadi). Cini mi se da su kedercici koji vezuju sklop farova i tablice naknadno lepljeni sa karoserijom (sto isto ukazuje na havariju pozadi)...Napred izgleda (ne vidim od senke?) nema maglenke koje su bile serijske za tu varijantu.
Mislim da nemas zasta da se trudis ni da zalis...Molice taj za 4000 da mu neko kupi auto. Uostalom da valja taj auto u startu na Zapadu treba da kosta 4000, zamisli za koliko ga je ovaj nabavio...
Comment
-
-
Pa nisam se za njega vezao, ali tezim da uzmem auto sa 2.0 16v motorom, a ovaj hoce zamenu (ali ga mnogo ceni). Sto se tice brave, dobar je to auto, moj najbolji ortak ga ima, ali ima ga previse za moj ukus (kao i punto, golf i slicno). Volim auto koji se ne moze videti na svakom cosku.MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
Comment