@ Sri: Hvala na ponudama
@ Corsa: i Korsa je ispala u "lepo na oko" fazi, bez ljutnje, to je uvek stvar individualnog ukusa. Sto se tice Delte, ipak je nekako bolje da od nas dvoje JA imam jaci autic
I meni/nama Almera hatch uopste nije ruznjikava, naprotiv.
Sto bi se ljutio,nisam je ja dizajnirao,pa da me brine ako se ljudima ne dopada Uzmi ti onda Deltu,ako hoces da imas jacu masinu u porodici Uzmes Almeru i ne lomis glavu da ce da se kvari jedan duzi period
Thanks, vec sam bio izguglovao taj sajtic, jos samo da steknemo nesto o cemu cemo pisati i citati na njemu
@ overspeed, zaboravio sam, hvala na zeljama
Vozio sam astru F godinu i po dana, i sve pohvale, osim redovnog servisa(ulje, filteri) koji kosta 4000 din nisam nista radio. Potrosnja nije nesto velika, meni je prosecna potrosnja bila 6.5-7.5 motor je bio 1.6 8v 75ks. Sto se limarije tice nisam imao nikakve probleme. Jedina mana astre je sto kada ima malo vise ljudi u njoj ili kada pada kisa magli neverovatno. I jos jednom sve pohvale za astru, ostale automobile nisam vozio pa ne mogu nista da govorim!
Verzija koju ja imam od avgusta prosle godine (2005.) je 2.0d.
Kola sam kupovao jer su mi trebala za posao, a bas tada sam naleteo na ponudu za auto koji mi se duze vreme svidjao.
I tako je kupih.
Odmah po kupovini sam je terao na 'sistematski' pregled u ovlasceni servis i sve je bilo ok.
Kasnije sam po forumima 'stranskim' citao da i nije bas naj izbor u dizel varijanti.
Ali, sta da ti kazem, imala je kilometrazu od 103.000km, sada ima 120.000.
Od delova su menjani samo filteri i ulje.
Trosi eurodizel, 6l na otvorenom.
Ali, da je lenj, i jeste i nije. Zavisi kako je ko navikao da vozi.
Comment