Panduri(kerovi) i dobra kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 156V6
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 415
    • BEOGRAD

Panduri(kerovi) i dobra kola

Razlog sto sam postavio ovu temu je sto mi se vec drugi put put za mesec dana nose paukom kola koja su skroz REGULARNO parkirana

1.put ispred svoje zgrade, gde je navedeno bilo da nisam navodno 10m bio od pesackog iako je gle ironije parking na kome sam parkirao ISRAFIRAN BELOM BOJOM na kome se svaki dan ljudi normalno parkiraju gde nikog drugog ne odnose(sem mene)

2. put veceras su mi napisali da nisam bio 1m od zida,napominjem da nisam od onih bolida koji zagrade pesake posto uvek izadjem i proverim koliko je mesta ostalo...znachi minimum 0,7m a negde i ceo 1m gde god je moguce zbog ulica koje su razj*bane u centru

Videla stoka sredjen i cist auto pa aj da ga udarimo po dzepu ima se moze se...

I onda pomislim da bi bilo bolje da imam neko djubre 20god staro da ga ostavim otkljucanog na sred ulice i da me boli ona stvar ili da nemam auto uopste jer nije za ovu zemlju ni dobar auto ni sredjen auto...

Da gubim na kocki,da mi ispadnu pare iz dzepa,ma da me pokradu ganci manje bi mi bilo zao nego njima da punim dzepove skotovima korumipiranim koji "sprovode zakon" na meni a pravim krimosima ne smeju ni da prismrde.

Pozdrav svima
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

JBG brate,izgleda te neko ne voli ili su te uzeli na zub,ispoli malo autoriteta pa ce da se promeni to,ma barabe su to kad su prvi put seli u pezoe misleli su da m ogu i da lete,a sad kao ne svidja im se auto kvari se itd.Velika je to banda

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Brate budi srecan sto ti ga nisu ostetili.Meni su odneli i ulubili mi levo prednje krilo...naravno sve su platili i slusali su predavanja(deranja) mene i caleta jedno sat vremena
      Power of dreams !!!

Comment

• 156V6
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 415
        • BEOGRAD

Ko kaze da nisu Honda? Ulubili su desno krilo iznad predjeg desnog tocka STOKA bre STOKA ..urlao sam na njih ali su samo slegli ramenima na parkingu u fazonu imas rok pa se zali mi ionako nismo mi bili na licu mesta....bitange

Sreca pa imam KASKO mada sve jedno i dalje bi im j....mater svima a najvise tom nekom Sashi Jovanovicu panduru koji mi se redovno dole poptishe na onoj skici da je bio na licu mesta kad je pravljen zapisnik...da mogu samo da saznam gde stoje njegova kola i gde zivi pa pazi kad ne bi ostalo nista od auta,za pocetak bi mu pocepao gume i polomio soferku pa nek razmislja sledeci put kad krene da ******** ljude koji su propisno parkirani....da vidi malo na svojoj kozi kako je to kad ti neko otima iz dzepa

Comment

• Nikola
          CBC Senator XXL
          • 29.09.2004
          • 975
          • Indjija/Vojvodina

Probaj da mu nadjes adresu u imeniku:

I onda ako ima auto, kupis ono za skidanje boje u prodavnici boje i lakova (cena oko 200 din), onda uzmes to sredstvo i premazes mu ili ispolivas ceo auto. Za par minuta, znas kako ce lepo lim da se vidi [/url]
          .:Cuore Sportivo:.
          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Auuu,pa ti bash nemas srece..
            Power of dreams !!!

Comment

• 156V6
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 415
              • BEOGRAD

Ne vredi Nikola ima ih preko 200 sa tim imenom i prezimenom u Bgu...

Mogao bih da se iscimam da saznam ko je preko nekih ljudi, ali trenutno mi je prioritetno da sredim ulubljenje koje je stoka napravila na krilu

Comment

• Goran
                Moderator
                • 06.10.2004
                • 535
                • Vrbas

Najbolja stvar za osvetu je kociona tecnost. Gde ona prodje tu farba ne opstaje!!!
                Originally posted by Dora
                Banovao me Goran
                Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• 156V6
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 415
                  • BEOGRAD

Hvala Gorane ali kao sto rekoh morao bih prvo doci do njegovog auta ako glupa kerchina uopste i ima auto(ako nije marnuo neciji tudji) ...sinoc sam se nesto kasno vracao vratio ribicu kuci i samo ih gledam koliko ih ima po gradu uzimaju ljudima lovu na svakom koraku i dele medjusobno...na svakih 5m po 2 kera u jednom trenutku mi se ucinilo da sam u Sr.Kamenici a ne u BG-u...

Barabe su to velike samo to mogu reci...

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Sav najveca sranja u zivotu oni prave ljudima,i ja sam od njih doziveo samo velike muke

Comment

• Stefan1
                      CBC Veteran
                      • 27.10.2004
                      • 137
                      • Beograd

17.9 sam prisustvovao sceni na Trgu republike kod onih fast foodova...lik parkirao Reno 5,a 3-4 m dalje tip Mecku E klasu i stoji pored mecke.Tamo je i sami znate zabranjeno parkiranje.Dolazi pauk,izlazi kerina,u tom trenutku dolazi i lik vlasnik renoa pravda se kerini,i prakticno ga moli da mu nenaplati kaznu jer je bio u Aureliu na 5.minuta...kerina je uporan...lagano se setka prema E klasi ali nju a ni njenog namrgodjenog vlasnika nije ni pogledao (od straha).Cini mi se da je lik sa Reno 5 ipak uzeo zapisnik(nesto mu je ker dao),a lika sa E klasom je ocigledno bole q.da je pomeri,i naravno pauk je podigao,koga ce drugog,nego nekog Yugica koji je bio tu parkiran.
                      Ovo sam ovekovecio sa mojim SE K700i,mislim imam 2.slike tu e klasu sa namrgodjenim vlasnikom i reno5 kako se vlasnik ubedjuje sa kerom(nisam mogao da izdrzim a da neslikam).ako moderator da okacicu je ovde

To je jedan od razloga zasto zelim da vozim bas Audija i to registrovanog na 4.cifrene tablice,bas zbog izbegavanja malteretiranja sa gladnim kerovima,pa nek se on posle razmislja ko sam ja? to me nece da potrese,ali ce bar moj novcanik da ostane nedirnut,a i zivce cu da sacuvam

Comment

• Saabo
                        Moderator
                        • 29.09.2004
                        • 1724
                        • Vrbas
                        • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Dao Kaci
                        SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• 156V6
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 415
                          • BEOGRAD

Stef kod mene je bio obrnut slucaj...od SVIH mogucih kola koja su bila parkirana pored ispred i iza digli su bas moja a bile su neke bube kechevi i yugici,svaki dan prolazim pored tog mesta i najnormalnije stoji neki auto parkiran niko ga ne dira jer je mesto regularno....

Ne znam koja je logika bolja ta tvoja ili voziti neku krsinu koja je u raspadu,da taj baja sto vozi E klasu kojim slucajem NIJE bio pored svojih kola jel mozes da garantujes da bas njega ne bi digli?

Comment

• Stefan1
                            CBC Veteran
                            • 27.10.2004
                            • 137
                            • Beograd

Evo moja greska nije bio Reno 5 nego Citroen neki(ax-bx sta li je).
                            Dakle fotografije su sa S.E. K700i tako da neocekujte kvalitet kao kod fotoaparata ipak je ovo mobilni telefon,ali sve sto treba se vidi!

Slika govori vise od 1000 reci pa vidite i sami

Comment

• Stefan1
                              CBC Veteran
                              • 27.10.2004
                              • 137
                              • Beograd

Originally posted by 156V6
                              Stef kod mene je bio obrnut slucaj...od SVIH mogucih kola koja su bila parkirana pored ispred i iza digli su bas moja a bile su neke bube kechevi i yugici,svaki dan prolazim pored tog mesta i najnormalnije stoji neki auto parkiran niko ga ne dira jer je mesto regularno....

Ne znam koja je logika bolja ta tvoja ili voziti neku krsinu koja je u raspadu,da taj baja sto vozi E klasu kojim slucajem NIJE bio pored svojih kola jel mozes da garantujes da bas njega ne bi digli?
                              Pazi ja cu sigurno ali sigurno registrovati Audija na 4-cifrene tablice,naime imam drugara koji ima BMW 325i E 36 registrovan na 4.broja(bg table) i letos se mi vozimo,on nesljivi saobracajca ni 5% skrece i tamo gde je to zabranjeno iako je saobracajac bio tu,parkira gde mu je lakse,vozi nerazmisljajuci o ogranicenju(mada je to ipak rizicno),pa recimo smo "eksperimentisali" da namerno vozimo nevezani,i prodjemo polako pored saobracajca,a inace je auto kabriolet,letos sam sa tim "eksperimentom" dokazao da kada imas 4-cifrene table ipak te kerina gleda malo drugacije i nije mu do za*ebavanja,jel on kao sto sam rekao ipak nezna koga ce zaustaviti i da li ce zbog toga ostati bez posla(i bez mogucnosti da se posle bilo gde zaposli-mislim ko ce zaposliti EX saobracajca koji je izbacen sa posla) ,a u ovoj nasoj "banana" drzavi i sami znate da se sve poteze"preko veze",znate sta hocu da kazem .E sada sve ce to prestati,mislim na to 4-broja i sl.kada u ovoj drzavi se uvede red u muriji presvega,jel kada nestane potreba za 4-cifrenim tablama,niko ih nece ni uzimati

Comment

Working...
                              X