1. neko ozbiljan je u novinama razglabao nasiroko na temu korupcije u policiji, i mislim da je zakljucio sledece:
pandurske bedne plate / vozaci besni, bedni, ne zele da se maltretiraju po sudu / desi se podmicivanje / vuk sit, ovce na broju / sve ok ako se uzme da nista od toga ne ide drzavi/policiji/platama.
2. kazu prvi spisi vezani za srbe kad su dosli rimljani da izvide situaciju (ovako nekako su napisali imperatoru): Srbi su narod srdacan i gostoljubiv. odlicni ratnici. ceo narod korumpiran do srzi. TOLIKO
nema leka za korupciju.
pokusajte u Becu da bacite na trotoar praznu kutiju cigara. pokusajte da predjete kroz crveno. pokusajte u londonu da zapalite cigaru na javnom mestu. E TO JE POLICIJA. ovi nasi su... NASI!
Opet pocinjemo sa istom temom.
1. I u Becu i Londonu policajci imaju plate po 3-4000 e, dakle dosta iznad proseka i ako imaju ambicije da budu korumpiurani, radice samo vece kombinacije, a ne sicu od saobracaja.
2. Tamo zakon vazi za SVE, ali je daleko od toga da se ne krsi, i to bas tako kao sto si pomenuo (bio - video).
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
poenta je bila SRBI i KORUPCIJA. ispravljas me a samo ponavljas ono sto sam rekao. da nasi nisu (oduvek) tako bili korumpirani, imali bi plate iznad proseka.
I OPET BI ISTO RADILI
necu dalje da ponavljam, razumeli smo se i ti i ja smo u pravu, samo se udopunjujemo.
pozdrav
e a ovaj znak "stop" meni deluje kao najbolja varijanta,reci mi da li je to zakonski dozvoljeno,mislim ako utvrde da nisi pandur a ni DB da li to sme da nosi fizicko lice
Ako utvrde da nisi pandur, ide oduzimanje iste i potvrda o privremeno oduzetim predmetima...
za sapku ide krivicna ...
meni su jednom prilikom pretresa auta nasli plavo rotaciono svijetlo,to je bio sou sa pandurima,ti si ovo ukrao,pa zove centralu da provjeri,pa hoce da zove vjestake da utvrde jesam li stavljao po krovu (sto jesam radio ), glupi pandur gledao pola sata sa lampom po krovu da vidi ima li tragova i nista nije vidio,a ja sutradan vidio sa 5m od auta krugove od zastitne gume po krovu , na kraju je pitao druga sto je bio samnom kako se preziva (jer ovaj nije ponio LK),pa kad je cuo, a pa mi smo komsije, znas li ovoga, znas li onoga, dobro momci nemojte ovo vise da nosite u kolima
Naleteli smo na jedinog saobracajca koga poznajem vec duzi niz godina, (a inace me redovno ulovi na putu iz Pazove ka BGD) i samo sam ga pitao da li mogu jednom da prodjem putem, a da me ne zarobi.
Sinoc sam opet na povratku iz Pazove naleto na istog lika i bilo je isto kao iz gornjeg posta.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment