Pajserom popravlja svoj Maybach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Pajserom popravlja svoj Maybach

Maybach je klasa za sebe, većini nedostižan statusni simbol i predmet maštanja. Međutim, svetinju među luksuznim limuzinama ne kupuju pravi znalci, već isključivo oni koji imaju pretio račun u banci i žele imati najbolje od najboljeg.

Stoga i ne čudi ponašanje Gigija Becalija, vlasnika rumunjskog nogometnog kluba Steaua, koji je odlučio popraviti svoj Maybach ni više ni manje nego pajserom. Ovim snimkama prethodila je lakša prometna nesreća nakon koje se prednja vrata skupocjene limuzine više nisu mogla otvoriti.

U zabavnih nekoliko minuta snimke 'popravka' Maybacha ne znate bi li se više smijali gluposti i nesposobnosti nesuđenog autolimara Becalija ili se gnušali njegovog bahatog ponašanja prema automobilskom dragulju.

Pogledajte ovde
    http://www.autoblog.nl/archive/2006/01/ ... adeherstel

Copy/paste www.autogodine.hr

edit title by killaz
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Alo bre ljudi, to je samo predmet, a ne bozanstvo... Zasto ga ne bi "popravio" pajserom da bi mogao da otvara vrata??? Ionako ce morati da ide kod limara posto je imao saobracajku.
    Izvinite na izrazu, ali jeb'o vas Majbah

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• komarac
      CBC Član
      • 15.09.2005
      • 62
      • Istocna Hrvatska

Ne vidim u tome ništa loše čovjek je samo htio da otvori vrata a tim vratima svejedno nije bilo spasa i nije se rodio taj limar koji bi od tih vrata nešto napravio i prije pajsera a da to ne bi istrunulo za godinu dana.

Comment

• Skyline GT-R
        CBC Senator XXL
        • 13.02.2005
        • 806
        • Chicago - My Kind Of Town

Ala ga je opravio.......svaka mu cast.

Comment

• Rubi
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 519
          • Beograd

Originally posted by Uros Piperski

Izvinite na izrazu, ali jeb'o vas Majbah
          Da znas... I ovi novi Rollsovi, od kada ih sklapa BMW. Mislim, dobra su to kola, ali su ipak serijski modeli - zanatska obrada se uglavnom svodi na enterijer i opremu. Kapitalizam je "pojeo" sopstvene simbole - nekada su rucno radjeni za sultana od Bruneja i slicnu klijentelu (van svakog poimanja kolicine para kojom raspolazu), a sad ih nude fudbalskim trenerima u Rumuniji (uz duzno postovanje prema trenerima i Rumunima). Mercedes S600 ili BMW 760 koji odu na jedan ozbiljan "pimp my ride", karoserija za sumo rvace, i cena taman tolika da skorojevici mogu da se "pruze" za status. I sto nebi praktican covek koristio jednu od najuniverzalnijih alatki? Moj stari i ja smo starog Renoa palili na cuskiju - jedan vergla, a drugi mlati po anlaseru. Sad vidim da se slicni zahvati obavljaju i na najskupljim modelima...
          (\__/)
          (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
          (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Deluje malo... :x

Ali covek pre vozio samo Lade, pa mu ostala navika... Sala!!!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Eon,mislis Dacie

Comment

• SAAB PoWeR
                CBC Senator XXL
                • 26.04.2005
                • 1394
                • tu iza coska(Milwaukee USA)

covek platio pola miliona za auta
                sta je njemu koja hiiljada da popravi vrata
                ovako se moze hvaliti kako je sam pokusao
                _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Ono sto ja vidim na ovom snimku je smrdljivi Rumun, koji je dok je radio u Sekuritatei vozio Daciu i posle pada komunizma na ko zna kakav kriminalan nacin dosao do para i kupio najskuplji auto na svetu, pa je nasao dobru priliku da svetu pokaze kakav odnos ima prema parama i vrednosti. Pozvao TV ekipu, novinare, da ga prvo snime kako ce da izadje iz svoje vile, a nakon toga uzme dve stangle i pocne da sprovodi praksu poznatu iz doba kad je vozio Daciu.....a sve to u cilju da pokaze kako mu se moze da se bahato ponasa prema necemu sto kosta vise nego sto prosecan Rumunski gradjanin ne moze da zaradi za 10 zivota...

a lepo je mogao da udje na jedna od druga 3 vrata koja mogu da se otvore i odveze se do servisa, ili da nekom slugi da ga odveze....ali ne, u tom slucaju nebi mogao da pokazuje onu stvar celom svetu. Ja recimo ne mogu da zamislim da bi neki zapadni milioner uradio nesto slicno kad bi se tako nesto desilo na njegovom Maybahu.

To je moja poenta, a ne da je Maybah bozanstvo...

BTW. Maybah se sklapa rucno najvecim delom, svojim ocima gledao

Comment

• Ivvan
                    Moderator
                    • 29.09.2004
                    • 1574
                    • Nis
                    • SAAB 9000

Meni nije jasno nesto drugo,kako da na toliko vrednom automobilu prednja vrata ne mogu da se otvore posle lakseg udesa

Sta bi bilo posle tezeg??

Ili mozda razmisljaju da se vazni ljudi voze nazad,a sofer nek se snalazi

A sto se pajsera tice no coment.
                    Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Ma najbolja je slajfna gde pise nesto o zvezdi i nekom suzukiju.
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• omBRE
                        CBC Član
                        • 11.09.2005
                        • 90
                        • Zemun/Chicago

Originally posted by BRABUS
                        Pozvao TV ekipu, novinare, da ga prvo snime kako ce da izadje iz svoje vile,
                        najgore od svega je to sto nije morao da zove novinare, jer isto kao i kod nas u Srbiji novinari skacu na te milionere k'o muve na znate vec sta...

Originally posted by BRABUS
                        a nakon toga uzme dve stangle i pocne da sprovodi praksu poznatu iz doba kad je vozio Daciu.....
                        covek se barem ne stidi da malo zavrne rukave, i sam nesto odradi. Vise mi se gade oni sto sa gnusanjem gledaju na bilo kakav fizicki rad...
                        a vi kako te?

Comment

• Skyline GT-R
                          CBC Senator XXL
                          • 13.02.2005
                          • 806
                          • Chicago - My Kind Of Town

Apsolutno bih se slozio sa BRABUS-om!Jos jedan vid STOKE (zao mi, ali ovakav izraz jednostavno ide uz ovakve ljude).Znaci napravio je mali dokumentarac o sebi.Prvo kako kao BAJA izlazi iz svoje vile, a onda uzima "alat" i kao "popravlja" Maybaha.Ne radi se o Maybahu (ili nekomo drugom autu), nego o tome sto je lik hteo da pokaze kako mu se 'ebe za sve i kako moze da se podsmeva sa autom o kome (ne samo u rumuniji nego i sire) 90% ljudi samo moze da sanja.

Originally posted by omBRE
                          covek se barem ne stidi da malo zavrne rukave, i sam nesto odradi. Vise mi se gade oni sto sa gnusanjem gledaju na bilo kakav fizicki rad...
                          A jel tebi to bas tako deluje.Mislis da je hteo da pokaze kako je vredan i kako se ne stidi ni jednog posla ili....nesto drugo?Da je sve snimljeno negde na auto putu neopsredno posle nesrece, pa da je trebalo nesto hitno da se odradi, pa on uzeo da pomogne - ok.Ili da je isto tako na auto putu uzeo da sam promeni gumu koja je pukla.A on je doso kuci, pozvao medije , da ceo svet vidi majmuna kako "pajsera" po autu.Mislim, video je KATASTROFA.Izlazi iz kuce, smeska se, uzima stangle, razvaljuje, sa smeskom ih odbacuje i kao "jbg...neuspeh da ga popravim, a BAS sam imao dobru volju".
                          Ovakve stvari nemaju NIKAKVE veze sa medijima.To se sve zavrsava normalnim putem - auto se odveze kod majstora.Sem naravno na "balkanu".Sto kaze BRABUS, znate kad bi tako nesto uradio bilo koji biznismen na zapadu.

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Pre jedno 10-ak godina, samo sto se pojavio Mercedes W140 (slon), na delu auto puta od Centra do Zemuna vozim se u sporo u koloni...zbog toga sam i uspeo da vidim dosta detaljno...
                            U zutoj traci, 3-4 "baje", nijedan ispod 100 kila, digli haubu od "slona" i nesto gledaju...jedan drzi CEKIC u ruci i nesto udara po motornom prostoru!!!
                            Moram da priznam da sam pola dana razmisljao sta je udarao kada je motor sav u plasticnoj zastiti, a nisam video da su je skinuli.

Comment

• Uros Piperski
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2005
                              • 2978
                              • Beograd

Pa skidali su plasticnu zastitu

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

Working...
                              X