Samo josh jedan primer bolesnog ega, samozhivosti i poremecenog sistema vrednosti koji vlada na ovim prostorima. Nazhalost, moram da zakljuchim da se "iz aviona" vidi da je u pitanju "prototip" Balkanca...
Zhalosno je shto ovakvi balvani mogu danas da priushte jedan Maybach (ili bilo koji auto od pola miliona E), jer samo osoba koja je bolesno bogata a bez trunke kulture i samoposhtovanja mozhe da "do'vati" pajser, chekic, ili shta mu vec padne shaka i odvaljuje Maybach! I to pred TV kamerama Ne zato shto mislim je Maybach "fetish" ili neki totem, vec zato shto onaj ko ima para za njega ne bi smeo da dozvoli sebi da se ovako ponasha! Ja ne mogu da zamislim Sultana od Bruneja, Bil Gates-a ili nekog CEO-a jake kompanije sa pajserom u ruci, a kamoli da istim razvaljuje Maybacha!? Znachi, samo odustvo opshte kulture, nedostatak lepih manira i dostojanstva mozhe jednom uglednom, priznatom i afirmisanom choveku (kakvim se ovaj Rumun zheli prikazati, neuspeshno) mozhe dozvoliti da "pajseruje" bilo shta... Verovatno je tu praksu stekao do juche vozeci modele automobila dobro nam poznatog brenda iz komshiluka (da ne imenujem)...
ako sam dobro video na snimku pise
"finansijer steaue", vlasnik valjda, sta li
da li verujete da bi Piksi (mozda nije najbolje poredjenje, ali neka bude on, na primer) svoj Porsche Carerra Coupe tako odvaljivao pajserom samo da bi otvorio vrata, i pri tom doveo TV ekipu da ga snima kako "Ima se, moze se"?
ma rumun je seljak. nista vise. mogao je da drugacije potrosi pare a ne da se izivljava nad jednom legendom, bio auto serijski ili rucni rad, svejedno je. ovo je klasicno balkansko kurcenje, sto bi Mile sa Chubure rekao.
Sto se cudite. Veci deo svog zivota covek je radio s pajserom. Prvo je radio ko fizikalac, pa je radio ko policajac, pa na kraju ko autolimar. Znaci pajser mu je osnovna alatka za rad. Inace mozda se covek bavi mobilnom telefonijom? Ili mozda radi sa secerom a mozda mu poljoprivreda nije strana. Ima takvih i kod nas jedino se nisu setili da zovnu kamere kad rade limarske zahvate.
Jedan se setio da nosi salatu i klesta za katance pa da razvaljuje onako pred kamerama
Sta god da radi sigurno je da se preko noci obogatio...
lepo izgleda definitivno. I ne znam kakav je to dragulj? Za mene su dragulji oni automobili koji su pomogli da se covecanstvo pokrene napred. To Maybach nije bio ni jednog trenutka. na kraju krajeva ovo i nema neke veze sa originalnom fabrikom. Odavno nema Maybach inzenjera i originalnih modela. Ostao je samo brend....
I nesto mi je malo sumnjivo, otkud te kamere?
Comment