Upala mi strasna kombinacija z skoro nov ovaj model sa 5 vrata i k1.4 16v motorom.... e sad el zna neko nesto vise o ovome neki sajt ili nesto slicno...najbolje neki test iz stranih casopisa... hvala unapred...(ps jos ima volan na desnoj strani)
MGZR
Collapse
X
-
-
imam isti motor kod sebe u R200
a stvari stoje ovako:
-(relativno) ekonomican (7-8l/100km)
-(relativno) brz (103KS i oko 1000kg)
-(relativno) pouzdan (kvare se alternator i alnaser - ali obavezno! jbg italijanski...)
sve sto hoces da saznas imas na www.mg-rover.org
ako zelis nesto konkretnije -PITAJ! tu sam da pomognemZovem se Miroslav i pravim igračke.
-
-
Auto je 2005 i ima volan na desnoj strani a presao je samo 3500km tako da sam u velikoj nedoumici.....Neman ajde mi posalji mob na ppJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
@ civi:
Ne bih da budem cinichan, ali da li si stvarno ozbiljan u nameri da vozish auto sa volanom na desnoj strani po SCG?!
OK kilometrazha i stanje, ne sumnjam da je tako. Verovatno upravo iz razloga shto chovek nije ni mogao da vozi auto ovde...
Comment
-
-
Da imao sam nameru da ga vozim sa volanom na desnoj strani(nije valjda toliko tesko da se navikne???) mada vozim vec 6 godina normalno... auto mi se mnooogo svidja.....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment