Ovaj sa trece slike sam video u Beogradu sa BG tablama do Ja..j..a
Ovaj drugi. zadnji deo lici na Mercedesa, predji deo je bas americki (ne svidja mi se). Nekako mi prednji deo lichi na Opela, bljak.
Accord Sedan (sa trece slike) je dosta dobro prodavan model, od auta (ne racunam Trucks, SUVs, Minivans) jedino je Toyota Camry bolje prodavana. Accord Coupe (sa druge slike) je redji primerak jer ljudi koji kupuju Accord su uglavnom porodicni ljudi koji hoce sedan sa cetvoro vrata.
Meni se bas ne svidjaju, vamo u australiji ima ta americka (samo sa 4 vrata) i Accord Euro, ova euro mi je strava u svakom pogledu dok me ova americka vise podseca na neku vecu limuzinu, mozda nesto kao Legend model itd.
Ne znam da li ste provalili ali honda obozava da pravi iste modele sa ogromnim razlikama! Tako da vam neko kaze godiste i model vi uopste ne mozete da budete sigurni kako taj auto izgleda!
P.S.jel zna neko neki dobar sajt(da nije nemacki) za moj auto Accord CC7 sorry za off
Ti ih sad previse nabroja, imas dve, jedna je ova velika (popularno nazvana americka) a druga je Euro, koja je po mome bolja i koja se barem vamo u australiji prodaje mnogo bolje od ove velike.
Comment