Za Opel je lako ima ona tablica i zacas procitas sve sto te zanima,inace ovi sajtovi na netu uvek provale god (Opel) neki daju malo i vise eto ja saznah da je moja Astra iz Belgije =]
Kako saznati godiste....
Collapse
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
- The Vehicle Identification Number (VIN) can be found on dashboards, driver's side door jamb stickers, and title documents. Also check your car insurance card!
All cars and light trucks built after 1981 have a unique 17-character VIN that provides access to valuable information about that vehicle's history. The letters I, O and Q never appear in a VIN.
Also find VINs on the web ? including dealers' sites and car listings sites. Simply cut & paste ? it's easy!
SEARCH
SVASTA NESTO
edit: ali ja jos nisam uspeo da dekodiram moj VINInjection is good,but I'd rather be blown!
Comment
- The Vehicle Identification Number (VIN) can be found on dashboards, driver's side door jamb stickers, and title documents. Also check your car insurance card!
-
Nasao sam neki software za Fiata(nesto kao EPC) i kad sam ukucao broj sasije za tvoju Mareu izbacio mi je tacan broj motora i one brojeve sa plocice.Takodje pise i da je proizvedena 10-tog meseca `97god,sto se nekako i poklapa sa onim brojevima koje je BOOST nasao(od maja `98 vin je 244720 TO 291782,a tvoj je 167930).
Comment
-
-
To je to... Ok, sada sam siguran za godiste.. Prva registracija je 98 i po ovome je to ok... Video sam na poklopcu gde se sipa gorivo isto 10mesec 97...
Zasto sam uopste pokrenuo ovo pitanje? Zato sto mi je na piksli utisnuto 96godiste, pa sam pomislio da mi nije neko podvalio sto se tice toga... Ko zna mozda je neko menjao ulozak piksle ili je jednostavno u fabrici stavljena takva...
Delkan, koji je to sofware?Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment