Crvena i crna
Vasa omiljena boja automobila je...
Collapse
X
-
-
@lucky
u "pimp my ride" je zovu "Candy blue" i omiljena je surferska boja. ofarbase onoj ribi Mustang iz '68. u tu boju... ukucaj u "Google" pa uzivaj.
Teget je super boja (moj confort iz '81.), za dugo trajanje i ne skupo odrzavanje. inace dobila ime po austrougarskom oficiru (Teget) koji ju je smuckao za svoju licnu gardu koja je imala sinjele u toj boji. najlepsa je kad pokisne...
Kad sam gledao F1 i kad su prikazali krupan kadar u ispolirani ferari video sam najlepsu boju za kola na svetu. za "ferari crvenu" me bas briga i da je najgora za odrzavanje, ipak je najlepsa na svetu...
ne volim crnu, belu, zelenu i one "lada" bljak metalik boje. a "mogu da prodju" i banana zuta (stilo abarth) i metalik narandzasta (ford focus ST).
lepa tema, btw.
Comment
-
-
Siva metalik i crna , belu ne podnosim ali kad bi mi neko dao H2 u beloj boji opushteno bi skinuo sve oznake i zalepio Candy i airbrush vrata vesh mashine na zadnjim vratima....
PLAVI AUTO nikada ne bi vozio ... uzas kako nemam srece sa mushterijama chija su kola plava... sve neki
Candy color i chrom naravno ali to samo custom pain job ili ti aftermarket.... tako da se ne vazi...Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Ja sam isključivo za srebrno sivu boju, medjutim Tetka je isključiva u vezi sa crvenom bojom, tako da je i Oktavija upravo te boje, kao u ostalom i Punto i Peglica i Kawasaki i....Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment