Bela, crvena i plava samo da nisu metalik boje
Vasa omiljena boja automobila je...
Collapse
X
-
Mislis ova plava?!Originally posted by Transporter1.Subaru Plava Metalik
2.Mat Crna
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Definitivno se lozim na MAT crnuJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Pocecu i ja da se lozim na mat crnu
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Bas ta vrh je, moj Yugo je u toj boji ali je 10% tamniji i opasno se dvoumim da mu ofarbam felne u zlatno. Onda bi bas bio pervertido, ali ne znaaaaaaaaaaaaaaam umrecu od dvoumljenja.Originally posted by KarboMislis ova plava?!Originally posted by Transporter1.Subaru Plava Metalik
2.Mat Crna

Help please
Comment
-
-
Ako, ako nije to nista strasno, pokusacu da iskopam sliku Golfa IV koju sam video pre 3god pod naslovom "NEGRO", od tada mi nije dobro kad se spomene mat crna (pod uslovom da je extra uradjena i na nekom lepom auticu). A tek titanium boja felni uz toOriginally posted by SaaboPocecu i ja da se lozim na mat crnu
Comment
-
-
joj gde me nadje kolega tooooooooooooooooOriginally posted by alt+64Ovako nesto?Definitivno se lozim na MAT crnu

Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Transporter farbaj 100 posto i kaci STI nalepnice pod obavezno a i jednu POWER FROM THE GODS
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
... Ne volim srebrno-sivu ni na jednom predmetu, pa tako ni na kolima
Comment