Zondu su testirali ja mislim top gear ili fifth gear, a Saleen je bio testiran od strane ekipe sto radi automaniak emisiju na celu sa onim americkim rvacom.
10 NAJSKUPLJIH AUTOMOBILA
Collapse
X
-
Pagani mi je najljepsi od svih,ali kad sam cuo zvuk Porschea prosto sam zanijemio kako grmi.
Comment
-
-
Spyker se nalazi u jos nekim filmovima - vrlo su prodorni sa tim jet-set marketingom...Enterijer im je smekerski na granici kicha.
Nisam obracao mnogo paznje na Saleen (mislio sam u stilu "jos jedan plasticnjak sa demodiranim dizajnom"), ali kad sam pogledao kako je taj auto pazljivo konstruisan, upotrebljeni materijali, potpuno ravan pod i difozuri, kako se mocno ponasa u voznji, poceo sam jako da ga postujem. Ne bih ga nikada kupio, ali ga jako postujem.
Comment
-
-
Hitlerov Porše
Ako listu najskupljih prosirimo i na oldtajmere onda je Poršeov model ''D-Type'' iz 1939. godine, jedan od ukupno 2 postojeća primerka tog automobila,procenjen na 5,5 miliona funti.
Moćni ''D-Type'' bio je namenjen Hitlerovom dokazivanju tehnološke dominacije Trećeg Rajha i arijske rase. Ima 485 konjskih snaga, a može dostići skoro 300 kilometara na sat.
Comment
-
Comment