Hajde Kani, ne budi na kraj srca. Za pochetak imaju choveka na Cannonu, bice to sve sigurno mnogo bolje. Samo napred civi!
hvala killaz kao sto rekoh trudimo se , uskoro stizu slike iz Madjarske
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
- Kako to misliš, kočim?
Sve sve, ok, al sto se lepo niste ugledali na kolege maxovce pa nazvali klub "styling" a ne "tuning"...
E da...i malo vam je prepotentan onaj slogan...mislim, da je bar u skladu sa mogucnostima...
U pa ovo mu dodje ko pljuvanje konkurencije, al nema veze dobro je da ima kritike pa makar i negativne, znate kako se kaze i negativan publicitet je PUBLICITET
- Kako to misliš, kočim?
Eh, ako verujete da ste nam konkurencija, nema problema. Mislim, za pocetak u osnovi se bavimo razlicitim stvarima, no dobro...ne bih da ulazim u tu vrstu rasprave.
Sad ozbiljno. Nisam se salio kad sam pitao sto se svi hvataju za "tuning" izraz kad je ocigledno da se radi o necem sasvim drugom. Zar nije iskrenije i lepse reci "styling" klub?
Prosto, postoji "styling" i postoji nesto sto se zove "tuning" i postoje ljudi koji sa pravom nose naziv "tunera". Iskreno, u neku ruku mi je i nepristojno nositi taj naziv, a ne baviti se time. Ako nista drugo, a ono sto kod ljudi koji se ne razumeju u to, pravis potpuno pogresnu sliku onoga sto zapravo jeste "Tuning", a sto nikako nisu spojleri od fiberglasa.
Edit: eh, a to sto te pogodilo peckanje sa moje strane, ne znam sta da ti kazem sem da je trebalo da predvidite tako nesto kad ste kacili taj slogan na sajt. Mislim, ulepsali kola i odjednom su "ispred svih"... pazi molim te...
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Cekaj brate, tom logikom gledano, sto se vi zovete RACING team, kada se niko od vas profesionalno ne trka, pa ni na 400m (legalno)? ...
Koliko znam vasa auta, jedino su karanova astra turbo i tvoja kalibra reprezantitvna sto se snage tice?
Nemoj da me pogresno shvatis, daleko od toga da zelim da vas uvredim ili slicno, neke poznajem i licno i znam da su dobri momci, samo bih da mi objasnis?
Ajde momci dosta offa ... da se vratimo na temu sta kazete na one mackice?
- Kako to misliš, kočim?
- Kako to misliš, kočim?
- Kako to misliš, kočim?
Comment