Yugo Cabrio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Cosworth, napokon neko da se slozi samnom (i Henrijem Fordom Junior-om) da je najbolji auto - nov auto.

Znas ipak mislim da je bolje (narocito kod cabria) izeti nov jer znas da nije zeznut krov i tako to i sta je sa tim krovom radjeno. A i kod motora ipak je bolje da znas kad mu je menjano ulje a kad filtri...

O Yugu se premisljam, hocu cabrio ali razmisljam da li je vredno spucati tolike pare u igracku. Sve zavisi od razvoja situacije (kao sto sam napisao). Nadam se da ce ipak leci jer cabrio je cabrio, ako ne - secem krov na Megane-u

(Salim se, naravno)

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Mazda 6 2.0d

A da, sto se motronic-a tice, pouzdano znam da ga ugradjuju. Samo je sa cabriom fora sto su mi rekli "radi se po narudzbini sa neizvesnim rokom isporuke"

Auto po narudzbini radjen, zar to nije san svakog

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Danilo
        CBC Senator XXL
        • 02.10.2004
        • 908
        • Beograd, Dorcol

Obzorom da je zastava u pitanju, kod njih se ceka i za Yuga 55.

Sad je samo na tebi da raskrstis sa sobom da li hoces ili neces cabrio, ali ako ga uzmes, ako znas da ga odrzavas i imas malo vise zivaca imaces OK auto. Obzirom da kupujes nov, obavezno doplati za troslojnu boju!
        www.blindmanmotorsport.com

Comment

• DejanV
          CBC Senator XXL
          • 19.07.2005
          • 682
          • Beograd

Originally posted by cosworth
          Obzorom da je zastava u pitanju, kod njih se ceka i za Yuga 55.

Sad je samo na tebi da raskrstis sa sobom da li hoces ili neces cabrio, ali ako ga uzmes, ako znas da ga odrzavas i imas malo vise zivaca imaces OK auto. Obzirom da kupujes nov, obavezno doplati za troslojnu boju!
          Pa nije bas tako, Daco. Duca je kao rok isporuke dobio 14 dana za njegovog Yuga pre tacno godinu dana, ali ga je stvarno dobio za 8-9 dana. Prijatno smo se iznenadili.

Istina, nije mogao da dobije EFI verziju, jer iako je postojala u cenovniku, u praksi je nije bilo. Nije mogao da dobije elektro podizace, jer iako ... Nije mogao da dobije centralnu bravu, jer iako ... itd. No, nema veze, sve smo to posle naknadno ugradili, to i jos mnogo toga, a bice jos vise na leto.

Yugo je san snova, RETKO dobra polazna osnova za svakoga ko zeli da ima vozilo krojeno po sosptvenoj meri. To ce da kosta, naravno, ali granice su toliko pomerene ako ima volje i para, da ja ne znam za drugo vozilo cak ni sa priblizno slicnim mogucnostima.

Opet, za nekoga ko bi da ga samo kupi i vozi, ume da bude bas zeznut, gotovo uvek zbog fuseraja u izradi.

Pozdrav,
          DVV
          Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

E ovako... kupio sam polovnog juga cabria (6 godina, 30000km) negde prošlog novembra i kada mi je žena demonstrirala spuštanje krova sve radilo lepo... međutim par nedelja kasnije kada sam ja prvi (i kako se ispostavilo poslednji put) isprobao nije htelo - nema nikakvog zvuka, ništa se ne događa kada pritisnem dugmence... koliko sam mogao sam da ispitam, nema struje na motoru... zna li neko nešto više o ovome? i kako bi moglo ručno da se spusti, jer koliko vidim, pruža on otpor, bojim se da ne polomim nešto ako jače cimnem krov

I da li neko zna da li zastava radi zamenu platnenog krova/kedera i za koliko para, još ne pušta kišu, bar ne napred hehe (kod zadnjeg stakla pušta, jer su ga slepci u zastavi zalepili najobičnijim nekim lepilom i to popustilo sada na jednoj strani). Bojim se da ako budem često ovog leta spuštao krov da će da popusti...?

Inače, ako izuzmem ovo, prilično sam zadovoljan njime.

Comment

• LuccaGabazzi
              CBC Senator
              • 16.09.2005
              • 294
              • pole position

koliko si platio jugisu ako nije tajna?
              Billionaire Boys Club

Comment

Što bi bila tajna? 1600?... mislim da je cena bila adekvatna...

No, može li mi neko dati odgovore na moj pređašnji post? E da, neko mi reče da probam da nabavim šemu za njega, (yugo 65), jel ima da se skine na netu?

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

Ima moj drugar iz Zrenjanina da proda kabria, '92 godiste, krov na dugme, alu felne, spusten profi(kracene opruge i obradjeni amortizeri), kompletno ojacana karoserija( izvareni spojevi i pojacavani limom, prednja i zadnja koska, sanke), stavljene disk kocnice pozadi, komplet odradjen izduv(4-2-1 grana od stojdze i samo zadnji protocni lonac), motor je 1.3 sa dvogrlim, ide k'o blesav i lezi strava, ima i nov plinski uredjaj, cd plejer, obrtomer i jos sto *****a...
                  Ako oces pitacu ga ja posto, mislim da nije neka cifra za auto u extra stanju, valjda je negde oko 1600-1800jura.

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Marko, izkontrolishi sve osigurache za pochetak, a ako su oni u redu onda i taj taster... Nisam imao Y_Cabrio, ali je sigurno neki losh kontakt ili slichno.
                    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

To sam već uradio... Sve je (nažalost) OK

Comment

• Danilo
                        CBC Senator XXL
                        • 02.10.2004
                        • 908
                        • Beograd, Dorcol

Jesi li bio kod elektricara ili da li si sam pregledao sve vodove u vezi sa motorom krova?
                        Deluje mi suvise jednostavno za crkavanja motora...
                        www.blindmanmotorsport.com

Comment

• dfast
                          CBC Senator XXL
                          • 26.05.2005
                          • 1302
                          • Hoofddorp NL /Bgd

Povuci rucnu, koliko sam razumeo kolo se zatvara povlacenjem rucne kocnice.

Comment

OK, popravio sam sve...

Nazalost sada se zadnje staklo kako spustam krov sve vise odlepljuje od platna, a na 2 mesta se cepa... Sta da radim? Mogu li da stavim krajem leta novi krov - rade li to u Zastavi?

Comment

• ToNcA
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2006
                              • 868
                              • Mazda 6 2.0d

Koliko znam krov za Cabrio se mozwe kupiti ali nije bas jeftin. Cena je ako se ne varam oko 700e.

Comment

Working...
                              X