Skyline ide ok ali integra mi bas nesto ne izgleda kao da ide, po snimku mi izgleda odprilike ko moja, jebiga ja se sa burazovim Sky-om drzim mnogo bolje (jest da mozda nije bas ko taj ali ipak radi 13s).
Neznam ali mislim da turbo integra ako je solidno uradjena treba da ide mnogo bolje, ova ili je nesto sjebantis ili ovaj nezna da vozi.
Cak i ovo sa audijem, jedva ga ostavi, a ja sa mojom bez turba mogu dosta dobro da drzim vecinu audija A3 i A4 (da ne racunamo RS4).
Nesto kod te integre smrdi, sve u svemu lep video.
Ma totalno los vozac Honde! Inace obadva auta su bas fino sredjena sto se tice exteriera. Nista pretjerano!
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Meni najjaci dio kad u prvoj trci Skyline zanese malo kad je prebacio u drugu, al ga je odma ispravio i dobro odrzao!
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Pazi MUGEN pominje 13 sec. SKYLINE od buraza, ali pogledaj video dobro, videces u jednom delu kako se ovJ sa videa zanosi , a skyline AWD, sto bi znacili da ovaj sa videa neide 13, nego cini mi se puno nize .
Ma nisiam ni mislio da si ga postavio da bi se pokazala nadmoc Sky, i ako sam honda fan ipak se zna sta je Sky, samo sam rekao da po mome ta integra neide bas dobro.
SAAB POWER rece
Pazi MUGEN pominje 13 sec. SKYLINE od buraza, ali pogledaj video dobro, videces u jednom delu kako se ovJ sa videa zanosi , a skyline AWD, sto bi znacili da ovaj sa videa neide 13, nego cini mi se puno nize.
Nisam poredio Skya sa videa i sky od mog buraza nego sam poredio kako se ja drzim sa mojom integrom protiv borazovog sky a kako se ovaj drzi sa turbo integrom sa napucanim Skyom.
Taj video sam pogledao veoma dobro zato sam ovakav zakljucak i doneo, a takodje sam video dosta GT-Rova uzivo na trkanju koji zabacuju jos vise (to jest zapale sve cetiri gume) a i par turbo integri koje su jednom recju "sick" samo imaju problema sa trakcijom, to jest bez slicks ili sem slicks nemogu da krenu, rolling start je vec druga prica.
ja mislim da ova integra nije dobro odradjena..mislim da dobija boost prekasno,i da je trebao nesto da uradi sa prenosom tj. da sredi drugaciji prenos...nemojte zaboraviti da je integra prednja vuca...
licno sam imao trku sa" normalnom" integrom ovde u Becu na 400m,neki ciga je vozio sa slik gumama...koliko je imala konja ne znam,ali prva i druga brzina je moja mazda pokazala prednost od pola auta..posle sam bio smesan ...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
ja mislim da ova integra nije dobro odradjena..mislim da dobija boost prekasno,i da je trebao nesto da uradi sa prenosom tj. da sredi drugaciji prenos...nemojte zaboraviti da je integra prednja vuca...
licno sam imao trku sa" normalnom" integrom ovde u Becu na 400m,neki ciga je vozio sa slik gumama...koliko je imala konja ne znam,ali prva i druga brzina je moja mazda pokazala prednost od pola auta..posle sam bio smesan ...
pa tako ti to stoi kad na hondu ubacis turbo
ti motori trebaju zakucati u visoke obrtaje da bi napravili maksimalni boost
vecinom su svi japanci takvi
Comment