Zasto nema generalnog zastupnika za Ladu u SCG?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenad011
    CBC Veteran
    • 01.04.2006
    • 198
    • Novi Beograd

Zasto nema generalnog zastupnika za Ladu u SCG?

Ovo je tema kojom su se vec bavili neki forumi i sajtovi ali ne znam koliko su javnost,a posebno korisnici ruskih vozila, upuceni u cinjenicu da generalni zastupnik za SCG ne postoji!
    Iako se mnogi dileri predstavljaju kao generalni zastupnici, ni jedan od njih ne ispunjava uslove za ovu funkciju.
    Da bi neko postao generalni zastupnik trebao bi da ispuni sledece uslove:
    -Mora da poseduje licencu fabrike
    -Mora da poseduje servisni prostor u zemlji
    -Moraju da poseduju lager rezervnih delova

Ova tri uslova ne ispunjava niko, jer JUGOLADA i EUROLADA nemaju lager delova, dok ostali drze delove koji se najbolje prodaju
    Takodje vozila se nabavljaju ne direktno iz Rusije, vec na tromedji Rusije,Ukrajine i Rumunije pa se potom prebacuju preko Italije u SCG.
    Na osnovu svih ovih cinjenica realan je zakljucak da su i vozila posle ovakvih "puteva nabavke" sigurno skuplja nego da postoji generalni zastupnik.

Na zalost dok se takav ne pojavi ostaju nam prodavnice delova, otpadi i slicna dovijanja kako bi smo obezbedili delove koji nam nedostaju
  • jeronimo
    CBC Senator XXL
    • 27.10.2005
    • 390
    • beograd
    • ваз 21214-20

koliko znam i eurolada i jugolada kao i four trade iz pančeva su prodavci a zastupnik je neka firma... ma moram da pogladam u prospekt od nivke piše tamo
    prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• nenad011
      CBC Veteran
      • 01.04.2006
      • 198
      • Novi Beograd

Hajde vidi molim te jer recimo TTM Auto koji se predstavlja kao "Ovkasceni serviser i prodavac vozila i rezervnih delova", nije imao ni farove, ni glavu volana (ni duzu ni kracu) kada sam trazio
      To je stvarno blamaza!

Comment

Working...
      X