A da ne ispari gorivo,meni se to stalno desavalo na Aleku
Kradja goriva
Collapse
X
-
Sto se tice kradje goriva iz lade to stoji, da je najlakse njoj ukrasti gorivo.Ocu su mi proslo ljeto ukrali u mjesec dana dva puta gorivo,a cep naravno pod auto.
Comment
-
-
Jasno mi je da to nije gotov proizvod koji se samo stavi,ali je problem sto ne znam koji od modela da uzmem jer u AP sportu nude 5-6 razlicitih a oni ne znaju koji bi mogao da se stavi na Ladu jer u specifikaciji niti jednog nema Lade
Comment
-
-
Dzaba mrezica ako naletis na "busace" rezervoara. Komsiji pre par meseci izbusili rezervoar na kamionu, istocili sav dizel, napravili mu bonus stetu od 300 evra jer taj rezervoar ne moze da se vari tj krpi po njegovim recima, on pukne lovu, i sutradan kreteni OPET probuse
Comment
-
-
Meni su znali da zagrebu auto, ukradu ratkape i slično, ali da mi ukradu gorivo to mi se nije desilo a nisam jaaako dugo čuo da su nekom krali gorivo, ja sam gore navedene probleme riješio tako što sam na kuću stavio video nadzor koji se jako dobro vidi (dvije velike kamere) i od tada uopće ne zaključavam aute, čak držim ključeve u kontakt bravi i nitko se ne usudi ništa da ukrade, a ako netko proba zna se šta ga čeka
Comment
-
-
Originally posted by Rubi"Kremanska kobra" (vrljika s' dva eksera, izvaljena iz tarabe)
Originally posted by Misha... otkini ga od batina i resi problem!I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
mislim da ce se miniranje s losim gorivom olupati o glavu direktno odmazdom u vidu nekakvog naknadnog unistavanja auta (ne bih rizikovao). sto se povredjivanja tice, takodje. mislim da je kamerica najbolje resenje, pogotovo ako je kradja hronicna. kazes: "evo snimka", i dodas: "auto mi je, verovatno od iste bande, obijan u vise navrata" (i pomenes koliko je to u dinarima)
pa sledeci put nek se drznu da pipaju ako znaju da ima kamera...
***mozda nije lose resenje da i ne zakljucavas rezervoar (da ne moraju da ga obijaju), a u njemu da ne sipas nista. nosis 2l flasu od kokakole (najbolje grlo za sipanje) i ako ti treba, sunes i vozis...
pozdrav!
P.S. u australiji veeeliki procenat taksija ima kamere koje reaguju na pokret. dobra stvar i kod ovih stvari... inace ovo ce uskoro biti obavezno za sve taksije. desetak puta su vec obavili hapsenja i bez problema donosili presude samo na osnovu snimka.
P.S.2 koliko su te pokrali do sad, a koliko ce te kostati ugradnja kamerice?
P.S.3 DAJEM PREDLOG ZA GLASANJE!!!
1. mrezica
2. kamerica
3. kremanska kobra
4. specijalna mesavina.
Comment
-
-
Originally posted by dekidekimislim da je kamerica najbolje resenje, pogotovo ako je kradja hronicna. kazes: "evo snimka", i dodas: "auto mi je, verovatno od iste bande, obijan u vise navrata" (i pomenes koliko je to u dinarima)
pa sledeci put nek se drznu da pipaju ako znaju da ima kamera...(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
koliko god da ne volim policiju (a verujem da 99% vozaca isto razmislja), ipak sam protiv uzimanja pravde u svoje ruke. znam sve lenjosti i nebuloze policajaca. "to protect and serve" je misaona imenica za nase pandure...
sve sam rekao. problem je veliki, de facto. mozda cak i neresiv. ja bih licno, na kraju, skinuo benzinski rezervorar da sam na mestu autora teme
pa da ih vidim kako ce onda da kradu!
poz..
Comment
-
-
@Rubi Meni su pre godinu ipo dana razbili prozor i ukrali plejer, i dobio sam identican odgovor, zbog meteoroloskih uslova u nemogucnosti su da uzmu otiske, i da ako zelim mogu da dodjem u MUP sa kupoprodajnim ugovorom gde se moze videti serijski broj.
Cudo kako ti ljudi ko duhovi rade, nikad niko na delu da ih uhvati. Ja se parkiram uz ogradu, tako da rezervoar nije pristupacan.
@Nenad011 nazalost ti, kao i moj ortak pripadate elitnom drustvu cija vozila su na spisku u standardnim obilascima kradljivaca. Ako ne uspe to sa mrezicom najbolje je da zamenis auto, jer pokusaji nece prestati (osim ako se ne umesa kobra). Nemoj se zacuditi da ti je to neki komsija iz zgrade, koga vidjas redovno i govori ti dobar dan.
Comment
-
-
Ma ja mislim da bi neka jaca mreza resila stvar,sem ako iz obesti ne probuse rezervoar ili ulivno crevo.Inace cudno je to da se lopvi uvek okome na jednog,tako je i kod mene u kraju,nekom ukradu 10 puta godisnje benzin a nekom po par godina ne pipnu auto.
p.s jedno od resenja je da drzis samo 10-15l benzina u rezervoaruFORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
Comment