Menjam kola

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

pa cena prenosa je:

1. 2.5% od kataloske vrednosti kola(porez)

2. kupoprodajni udovor(oko 1000din)

3. nova saobracajna i neke takse(valjda ne vise od 1500din)

4. nove tablice ako auto menja grad
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Corsa
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2005
      • 450
      • Beograd

Joj ljudi,nisam pametan sta da radim Argumenti protiv kupovine su mi bela boja i nedostatak klime i alufelni.Argumenti za:relativno povoljna cena,mala potrosnja i solidan kvalitet.Posto mi je ovo prakticno prvi auto koji kupujem(Corsu je keva kupila na svoju ruku,pre nego sto sam imao dozvolu),ne mogu da procenim jel ovo dobrakupovina ili ne.Wiz je izneo svoje misljenje,sta ostali misle?Jel ima neka bolja kupovina za te pare?

Comment

• Williams
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2006
        • 556
        • Beograd- Cerak

Felne uvek mozes da kupis za 200-300e, a klima ne moze naknadno da se ugradi (tj moze ali jako tesko). Pitanje je koliko ti treba. Uzmi astru, uvek mozes da je prodas za iste pare ako naidjes na bolje nesto...

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

mada ces posle zbog prodaje uvek lakse prodati auto sa klimom nego bez!!!! inace klima u gradu je cisti apsurd! odlicna je na duzim putovanjima!!!! a sto se tice boje bela je sasvim ok! bolja nego crna sto se tice odrzavanja a o ukusima ne vredi raspravljati!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Rubi
            CBC Senator XXL
            • 06.05.2005
            • 519
            • Beograd

Originally posted by ada
            mada ces posle zbog prodaje uvek lakse prodati auto sa klimom nego bez!!!! inace klima u gradu je cisti apsurd! odlicna je na duzim putovanjima!!!! a sto se tice boje bela je sasvim ok! bolja nego crna sto se tice odrzavanja a o ukusima ne vredi raspravljati!
            Auto sa klimom se definitivno lakse prodaje, a sto se grada tice, ni tu klima nije apsurd. Ja sam pristalica otvorenih prozora, ali u Srbiji ima mnogo sujevernih ljudi koji misle da ce ih promaja ubiti brze od pticjeg gripa i kravljeg ludila... Leti, kad se auto usija, a u gradu je guzva (pa nema gde sa se zivahnom voznjom napravi promaja), klima dodje kao blagoslov!
            (\__/)
            (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
            (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• Corsa
              CBC Senator XXL
              • 22.09.2005
              • 450
              • Beograd

E ovako,posto se keva necka da li vredi da pljune toliki kes za kola,pregledao sam ponovo sta ima za onu pocetnu sumu i nasao Seat Ibizu 2000 u fullu.Motor je 1.4 mpi.Na netu sam trazio kolika je snaga tog motora i nasao podotak od 60ks,a drugar koji ima Fabiu 1.4 mpi kaze da njegova ima 68ks.Jel moze neko da napise nesto malo vise o tom motoru i kolima.Ono sto znam je da ima dosta mehanike Polo-a,koja se pokazala ok.
              Za klimu se slazem,podize cenu pri prodaji i spasava u guzvi,kada ne moze da se uhvati zalet za malo vetra u kosi.

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Ma kupi bre moj auto i uzivaj.
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dren
                  CBC Senator XXL
                  • 24.08.2005
                  • 1068
                  • Sarajevo

Originally posted by Corsa
                  Motor je 1.4 mpi.Na netu sam trazio kolika je snaga tog motora i nasao podotak od 60ks,a drugar koji ima Fabiu 1.4 mpi kaze da njegova ima 68ks.Jel moze neko da napise nesto malo vise o tom motoru i kolima.Ono sto znam je da ima dosta mehanike Polo-a,koja se pokazala ok.
                  Dobro si nasao na netu... 1.4MPI u Ibizi je kao i kod VW Polo/Golfa, 60KS, a ne kao u Skodi ( imali su 2 verzije, 60 i 68 KS )... To su 2 sasvim razlicita motora, iako po oznaci i kubikazi lice...

U Skodi se nalazi(o) stari provjereni motor koji vuce porijeklo jos iz modela sa motorom nazad... Radilica u 3 lezista, bregasta sa strane, klackalice za podizanje ventila... Dok je kod VW/Seat kombinacije moderniji motor u pitanju, radilica u 5 lezista, bregasta u glavi i hidropodizaci...

Seat Ibiza je po vecini dijelova zaista VW Polo u malo drugacijem pakovanju... Ukoliko vam se svidja tim izborom ne mozete pogrijesiti...

Comment

• Corsa
                    CBC Senator XXL
                    • 22.09.2005
                    • 450
                    • Beograd

Nazalost Ibiza je veoma sumniva i ispala je iz kombinacije.Pri kontaktu se ne pali lampica za airbag i abs(kaze decko da ga nema,sto nije moguce s' obzirom da je auto 2000.godiste i da ima klimu,bord kompjuter i masu drugih stvarcica).Dalje,lampica za EPS(?) se ne gasi,kvacilo je toliko tvrdo da to nije normalno i menjac je raskantan totalno.Kaze lik,popravice on to.Unutrasnjost je izgrebana(pogotovo na mestu gde je kvaka) i daje znake previse upotrebe.Na moje insistiranje da se auto otera kod mojih majstora na pregled i digagnostiku se pobunio,tako da sam se okrenuo i otisao.Bice drugih kola...

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Vrati se ti lepo onoj Astri.Prvo nije uopšte skupa.Te sitnice koje opisuješ ćeš lako rešiti.Taj 1,7 motor je Isuzu i dosta je pouzdan a ide tamo do 300000 km.Održavanje Opela je poslovično jeftino tako da je moje mišljenje da uzmeš Opela, pogotovo ako si siguran u tog lika koji ti ga nudi!
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Moj drug je imao Ibizu,mislim da je 1.4,veoma je lenj auto,u roku od dve godine isao je na servis jedno desetak puta,gasio mu se...U svakom slucaju on je kupio novog novembar 2000. god.,jedva je cekao da ga se otarasi,nerviralo ga je i sto nikako nije mogao da ubaci svoju muziku,a njegova je blago reci krs.U svakom slucaju ako mozes zaobidji Seat e,ja bih ti predlozio nekog Golf Mk4,jeste da je skuplji ali auto je u svakom pogledu ZMAJ,mana su mu mozda nesto skuplji delovi.Astra je takodje fin auto pogotovo 2.0 dti,veoma dobro vuce,snazan auto,ali ipak VW je VW!

pozz

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

SportM, probaj prvo sa

OVOM temom
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Corsa
                            CBC Senator XXL
                            • 22.09.2005
                            • 450
                            • Beograd

@ SportM Golf IV probija budzet za ogromnu sumu,a i ne podnosim golfove,tako da ne dolazi u obzir. Astre 2.0dti imaju malo jacu cenu,pa i one ispadaju.Pogledao sam skoro jednu 2.0 dti u Pancevu.Auto je bombona,ali jednostavno ne mogu da ga priustim Eh proklete su pare...

Comment

• Corsa
                              CBC Senator XXL
                              • 22.09.2005
                              • 450
                              • Beograd

Ford Fiesta 1.4 cdti,sta mislite o tim kolima,pogotovo motoru?Kako se pokazao?

Comment

• Wiz
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3104
                                • Nish

Nikako se nije pokazao,ne postoji

Comment

Working...
                                X