Procena vrednosti auta - Audi A4 i Passat B5 ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vladan
    CBC Senator
    • 18.08.2005
    • 248
    • Vuko.ebina
    • e46 325i

Procena vrednosti auta - Audi A4 i Passat B5 ?

Evo ovako, uzeo bih AUDI A4 ili PASSAT B5 i to verzije 1.8T ili 1.9TDI . Znaci moze i A4 u obe varijante a moze i B5. Godiste 96-98 za A4 i 97-99 za B5.
    Molim vas ako neko moze da da neke realne cene. Gledam oglase i zovem, ali ne mogu tek tako da procenim sta je realno.

hvala
  • alt+64
    CBC Senator XXL
    • 27.02.2006
    • 571
    • bgd

Za oba: Realna = IzOglasa - 15% zbog faktora Srbije u kojoj nazalost zivimo

Mada tebi realna (kolko vredi u odnosu na kolko pruza) nista neznaci jer ce gazda auto prodati prosecnom srpskom obozavaocu nemackih kola za 20% vise para.

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Gledam nesto A4,`97 god idu oko 7000-7800 benzinci,dizelasi su oko 500-1000 eura skuplji mada sa obzirom da su oni vise vozeni pitanje je koliko se isplate jer su svi mahom odavno presli 200 hiljadarki.
      Inace imao sam prilike da vozim i A4 i B5.Pasat je dosta konforniji ali je cetvorka ipak za klasu kvalitetnija, uz to tvrdja je u voznji a na zadnjem sedistu svako ko je visi od 180cm nece bas da uziva u putu.
      Teska odluka i slatke muke

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

A ja bih ipak nastavio da vozim taj auto iz avatara

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Od ta dva modela izabrao bih bez premishljanja A4, iz vishe razloga... I to po mogucstvu 1,8T =]
          Inache, morash da budesh svestan da dizela passata da nadjesh ispod 200 k km necesh moci, i to u najboljem sluchaju... Tu ne mislim na km koju pokazuje odometar... Dizeli B5 su ti realno u rangu 9000-9500 sa climatronic i 9500+ sa kozhom... Isti model u 1,9T verziji verovatno cesh naci u rangu 8500-9000 evra, zavisno od opreme.
          Kazhem, ja bih na tvom mestu ishao na A4 bez premishljanja, turbo ako mozhe, ako ne onda ce i 1.9tdi mnogo bolje da lezhi 4-ci nego passatu... Jeste klasa ispod po gabaritima, ali je klasa iznad po kvalitetu izrade i zavrshnoj obradi. Inache, za ochuvanu A4 1,9tdi spremi minimum 8 k, a turba mozhesh da nadjesh za 700-800 jevreja manje. Kod passata mi se ne svidja totalna "sterilnost", narochito kabine. Sve je lepo ergonomski ali nekako "tupo", bezlichno, jednom rechju dosadno... Audi 1,9T je sa druge strane znatno vizhe "driver's car", a plus ce te koshtati minimum 1k evra manje, taman da odradish kompletan servis i stavish kusur u dzep
          http://www.bmw.tv

Comment

• Duke
            CBC Senator XXL
            • 16.01.2006
            • 753
            • Urbs Naissus

Ja bi od ta dva odabrao A 8...
            "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

@overspeed bunis me sa tim 1.9t, verovatno mislis na 1.8t(1781cc, 150-180ks).
              Inace mislim da je taj motor najbolji izbor od ponudjenih.Jos kada bi trosio kao tdi ne bi bilo kraja sreci.

Comment

• Vladan
                CBC Senator
                • 18.08.2005
                • 248
                • Vuko.ebina
                • e46 325i

hvala na odgovorima. sve vise razmisljam da totalno odustanem od dizela bas zbog toga sto ga sigurno niko nece prodati a da je dobar. A u 1.8t cu staviti plin. I naravno A4 pre nego B5. Jos samo da ne uzmem neki "pozajmljen"

Comment

• overspeed
                  CBC Senator XXL
                  • 24.05.2005
                  • 2779
                  • Kosovska Mitrovica

@overspeed bunis me sa tim 1.9t, verovatno mislis na 1.8t(1781cc, 150-180ks).
                  Naravno, mislim na 1,8T motor, nego sam permutovao i izmeshao 1,8t i 1,9tdi
                  http://www.bmw.tv

Comment

• MOSLER
                    CBC Senator XXL
                    • 27.05.2005
                    • 1064
                    • Niš

Originally posted by Vladan
                    A u 1.8t cu staviti plin. I naravno A4 pre nego B5
                    Ispravno razmisljas, samo imaj u vidu da taj motor ima plasticnu usisnu granu tako da ti trosak od 1000 eura ne gine.

Comment

• vega
                      CBC Senator XXL
                      • 21.02.2006
                      • 324
                      • Beograd

A ima i turbinu pa kakva god da je grana....
                      ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• Vladan
                        CBC Senator
                        • 18.08.2005
                        • 248
                        • Vuko.ebina
                        • e46 325i

@mosler: znam , treba mi ona skuplja verzija. Mada je IvanT rekao da moze i za 850jura pa cu gledati da pristedim maximalno.

Comment

Working...
                        X