Digli su mi auto iz potpisa, Ford Taunusa. Mislim da sam vec pisao o tome. Kad me obavestio komsija, pozvao sam policiju i sa njom kao i akcionom filmu sam uleteo na otpad, ali bilo je posle podne i tu je bio samo cuvar. Vlasnik je pozvan na mobilni i ON se jos bunio da ne smemo da odvezemo auto sa njegovog placa ?!? Policiji je naravno bio poznat od ranije, vec vise puta je pozivan na informativne razgovore u vezi istog predmeta i na tome se uvek i zavrsilo. Kad sam prijavljivao kradju, pored mene je bio jos jedan covek kome je takodje (kasnije video) isti covek ukrao auto istog dana 3 zgrade od moje. Posto je autu istekla registracija (promena tabli sa zvezde na zastavu), bio je parkiran ispred zgrade, kradja se tretirala kao "ciscenje" krseva sa ulica, suluda uredba koju je potpisala jos blesavija SPO vlada na Vozdovcu (ili na gradskom nivou, nisam siguran), tako da nije postojala uopste krivicna odgovornost vlasnika otpada, mogao sam samo da pokrenem privatnu tuzbu (misliiim...) protiv njega, koju ja naravno nisam prokrenuo. To je bilo 2001. godine.
Inace, otpad o kome pricam i dalje postoji, i vlasnik zida ogromnu kucu od tog otpada u pozadini tog istog otpada, tj. na ovaj nacin stecenih para. Otpad se nalazi u selu Rakovica, kad se prodju Jajinci, ima jedna krivina na levo oznacena kao opasna (crna tacka) sad pokusavaju da je isprave, pa je nasipaju, znaci na samoj krivini sa leve strane odmah do puta. Jedan jedini otpad sa te strane u tom kraju.
Ja sam cuo da ima cistih otpada, navodno kupuju strance ya 300-1000 evra, rasturaju i prodaju delove... mada kad sam bio na tom cistom otpadu tipovi koji tamo rade mi nisu delovali bas skroz ˝cisto˝
srecom, od kad sam promenio auto vise i nisam isao po otpadima, a ne znam ni da li ima otpad za omegu posto je relativno retka
Pa svi oni primarno rasturaju strance,ali ni to nije legalno kolko znam to je carinski prekrsaj,naravno uvek se tu podkrade neki domaci "pozajmljen"auto,mulja se sa papirima itd.A omege B ima po otpadima...Postoje i otpadi koji rasturaju domace dotrajale krseve,ali oni uglavnom imaju malo vozila i retko sta normalno mozes naci kod njih...
Overdrive, Jajinci, uglavnom japanska i korejska kola ali ima i evropskih, uvoze polovne delove, relativno skupi ali imaju veliki izbor
tacno 2 km od Trosarine sa leve strane ka Avali, telefon je 065-400-7000
Tacna adresa je Bul JNA (Oslobodnjenja) br. 51
a fiksni brojevi telefona su 3942-339, 3097-842 i 3097-843
Comment