Test drive

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Corsa
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2005
    • 450
    • Beograd

Test drive

Danas(juce)je Porsche organizovao test voznju nove Ibize.Razlika u odnosu na model od '02 do '05 je minimalna
    .Najvise se razlikuju maska na braniku i materijali u unutrasnjosti(kvalitetniji su na dodir).Inace,mogli su da se probaju modeli od 1.4 l i to od 75 i 100 ks.Subjektivan utisak je,da ne idu mnogo bolje od moje 1.2 12v(pogotovo model sa 75 konja).Ti motori su mrtvi do nekih 3 do 3500 obrtaja,a bilo mi je zao da ih teram u crveno,jer su jos uvek novi.
    Jel bio jos neko,kakvi su utisci?
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Ja sam bio, ali nisam ishao na test drive!
    Power of dreams !!!

Comment

• LuccaGabazzi
      CBC Senator
      • 16.09.2005
      • 294
      • pole position

ja sam svratio oko 11:30 ali nisam probao
      Billionaire Boys Club

Comment

• luka.l
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 490
        • Beograd
        • ВАЗ 21213

Kad si bio Vedrane?

Bili smo shibi, dtm i ja...
        - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
        - "I vi ste dobro."

Comment

• ToNcA
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2006
          • 868
          • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
          • Mazda 6 2.0d

Ja sam bio i razocarao se - vozio sam Ibicu od 100ks i skoro nista gore nisam vozio. Motor je prilicno mrtav do nekih 3500-4000 sto mu se i moze nekako oprostiti ali to sto auto koji je presao manje od 2000km deluje totalno "razdrndano" to vec ne moze. Pa ma sta da su mu radili rucica menjaca je kod VW-a uvek bila jaca strana a u ovom mi se cinilo da ce svaki cas otpasti. Jednostavno desava se ono sto se dalo primetiti vec odavno - VW se gubi polako i nije ni nalik onom starom.

Uz to su bili izlozeni i Leon i Altea. Ono je vec blago uzas. Kokpit je lepo dizajniran ali toliko losu finalnu obradu nisam video. Bas se nema utisak da auto vodi poreklo od (josuvek veoma dobrog ) Golfa.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Working...
          X