Provaljen zeder ?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • injacgoja
    CBC Početnik
    • 02.07.2009
    • 1
    • Beograd

Re: Provaljen zeder ?!?

evo čitam neke forume, igla je provaljena, u proseku, polako kad rade, igla 8 sekundi odoleva,

http://www.youtube.com/watch?v=zzmmsarR ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=xT5QMzF6 ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=I7iYzVn3 ... re=related

Comment

• Reklama NIŠ
      CBC Početnik
      • 24.03.2010
      • 1
      • NIŠ SRBIJA

ZEDER NIJE PROVALJEN VEĆ LUPAJU NEZNALICE

Naravno da zeder nije provaljen jer nije tako lako ni taj treci ključ napraviti kao što neki pišu u servisu za pranje kola ili kod mehaničara. Evo sad jedna informacija iz prve ruke ja igrom sllučaja već 5 godina postavljam te zeder brave u svom servisu . jednog dana dodje čovek i kaže izgubio sam 1 ključ . ja pozovem centrallu i oni mi lepo kažu šta sam znao ali i mušterija da čuje ,, zeder nemože da napravi rezervni ključ zato što kod proizvodnje brave compjuter to radi i svakoj bravi doda kod i napravi 2 kom.,,,, tako da sam čoveku ugradio novu iz razloga da mu neko nije ukrao taj koji nedostaje. tako nema potrebe da lažu da za neko kratko vreme mogu da otvore zeder bravu . zeder je napravljen da lopovi ne mogu lako da obiju vratilo volana a ako nekom treba 1 sat da isece eventualno bravu njemu ne odgovara i ide na neki auto koji nema zeder. kada vide nalepnicu na staklu odmah biraju nešto drugo.

Comment

• Ognjen
        CBC Senator XXL
        • 21.02.2008
        • 438
        • Novi Beograd
        • -

E ovo je zaista bilo objektivno i sa težinom, kada čovek koji 5 godina ugrađuje Zedere i sa nickom ZEDER NIŠ, svoj prvi post napiše u temi "Provaljan Zeder".

Comment

• subicd
          CBC Senator XXL
          • 20.06.2008
          • 463
          • Novi Sad

Meni je majstor koji mi je ugradio Zeder rekao da moze da se provali ali treba vremena, nije precizirao.
          Iskreno drugacije nisam ni mislio, ali bolje da je tu nego da nije, + imam jos i alarm a auto jeste aktuealan ali ne toliko vise, B5.

Comment

• umpirsky
            CBC Početnik
            • 11.03.2010
            • 1
            • Niš

Re: ZEDER NIJE PROVALJEN VEĆ LUPAJU NEZNALICE

Originally posted by Reklama NIŠ
            Naravno da zeder nije provaljen jer nije tako lako ni taj treci ključ napraviti kao što neki pišu u servisu za pranje kola ili kod mehaničara. Evo sad jedna informacija iz prve ruke ja igrom sllučaja već 5 godina postavljam te zeder brave u svom servisu . jednog dana dodje čovek i kaže izgubio sam 1 ključ . ja pozovem centrallu i oni mi lepo kažu šta sam znao ali i mušterija da čuje ,, zeder nemože da napravi rezervni ključ zato što kod proizvodnje brave compjuter to radi i svakoj bravi doda kod i napravi 2 kom.,,,, tako da sam čoveku ugradio novu iz razloga da mu neko nije ukrao taj koji nedostaje. tako nema potrebe da lažu da za neko kratko vreme mogu da otvore zeder bravu . zeder je napravljen da lopovi ne mogu lako da obiju vratilo volana a ako nekom treba 1 sat da isece eventualno bravu njemu ne odgovara i ide na neki auto koji nema zeder. kada vide nalepnicu na staklu odmah biraju nešto drugo.
            Znači nalepnica je efikasna isto koliko i zeder. Nemam zeder, ako ima negde nalepnice, rado bih uzeo.

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

po 158 hiljaditi put. postoji alat za otvaranje zedera !!!
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• chobo13
                CBC Senator XXL
                • 01.05.2009
                • 1274
                • pozega,srbija
                • AUDI,VW

letos su kod mene u malom gradu otvorili zeder bravu i oterali audija!mislim da je to postalo javna tajna da za zeder nema spasa!

Comment

• goranbl
                  CBC Početnik
                  • 01.11.2010
                  • 1
                  • banja luka

provaljen je potrebno je 10 sec
                  evo dokaza link

Comment

• boban1982
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2010
                    • 1106
                    • Batajnica
                    • SAXO VTS-BIC

Pa kao i svaka druga brava,moze se obiti...

Comment

• Zoki1959
                      CBC Član
                      • 10.10.2010
                      • 11
                      • Paracin

Originally posted by goranbl
                      provaljen je potrebno je 10 sec
                      evo dokaza link
                      http://www.youtube.com/watch?v=2C65ziTmhis
                      A ko garantuje da pre "otvaranja" mu nisu u radionici sve delove izvadili?
                      ne vidim nikakvu komisiju koja bi to potvrdila, sve u svemu jeftina propaganda nekih drugih prodavaca
                      nekih drugih uredjaja.
                      Usput ovo mi i ne lici na Zeder koji imam je srebrni, a ni ne ulazi mu cilindar, ravan je od napred kad se zakljuca.

Comment

• BRABUS
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2004
                        • 2399
                        • London

Stvarno, mogli su da pozovu komisiju za proveravanje ispravnosti Zedera da posvedoci

Salu na stranu, mislim da je vec nekoliko puta objasnjeno i pokazano na primerima da je ovo kao i svaka druga brava, verovatno malo teza za otvaranje, ali nikako nemoguca. Neznam zasto je tako tesko da u to poverujes

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

Usput ovo mi i ne lici na Zeder koji imam je srebrni, a ni ne ulazi mu cilindar, ravan je od napred kad se zakljuca.
                          to sto ti imas nije zeder !!!

kako god, mislim da ova tema vise nema smisla i bilo bi zgodno da se zamandali cisto da necije neznanje i neverica ne bi nekog dovela u zabludu.
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                          X