Da li mogu ovako na tehnicki?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • The Punisher
    CBC Senator XXL
    • 01.03.2006
    • 503
    • Beograd Wozhdovatz
    • Ford Taunus TC1

Da li mogu ovako na tehnicki?

Sam sam sredjivao kola, brusio, gitovao i farbao osnovnom bojom. Ostalo je da izspricam konacnom bojom, ali mi se priblizio tehnicki i registracija. Boja je krem bela a osnovna boja je siva. Evo slike:

Slicna je situacija i sa druge strane. Da li moze ovo da prodje na tehnickom ili moram da zavrsim? Problem je sto treba da narucim da mi se uradi moja boja u spreju i da nadjem idealno vreme za farbanje, farbao bih napolju a registracija mi je za nedelju dana, a imam jos drugih sitnica da pozavrsavam.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Nema šta se kod nas ne može proći na tehničkom uz mali mito ili ljubaznu molbu.
    U principu auto nije truo a površina druge boje je dovoljno mala da čak ni po zakonu mislim da nećeš imati problema.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Vlada_nbgd
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2005
      • 1066
      • Novi Beograd/Topcider
      • ford focus sport pack

Sve zavisi na koga naletis na tehnickom,znam par njih koji su morali da kupuju autolak zbog mnogo manjih estetskih nedostataka,i da farbaju na licu mesta kola .Posto si iz bgd-a idi kod petosevica na tehnicki,oni su totalna ladovina,naravno izbegavaj drzavne firme...
      FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• The Punisher
        CBC Senator XXL
        • 01.03.2006
        • 503
        • Beograd Wozhdovatz
        • Ford Taunus TC1

Nije nigde truo, sredjivao sam sva mesta gde je krenula rdja i to su ova mesta.

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Sigurno mozes,ja sam godinama registrovao kola sa mnogo vecim flekama,cak i u drzavnim firmama na tehnickom

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Jasno mi je, vidi se sa slike, inače kod nas ima farbara gde ti odmah na licu mesta naprave boju u spreju.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• The Punisher
              CBC Senator XXL
              • 01.03.2006
              • 503
              • Beograd Wozhdovatz
              • Ford Taunus TC1

Jel' znate sta me buni? Skoro sam citao na forumu da je donesen neki novi zakon gde mora da se proverava ceo auto da nije zafarbavan nekom drugom nijansom te iste boje, i da ce kontrole biti rigoroznije.
              Ili je ovo samo mrtvo slovo na papiru?

Comment

• Vlada_nbgd
                CBC Senator XXL
                • 11.09.2005
                • 1066
                • Novi Beograd/Topcider
                • ford focus sport pack

Ma nije to na tvojim kolima nikakav problem,samo moze biti razlog za trazenje neke kinte sto je vise za ocekivanje u drzavnim servisima
                FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Znam ljude koji su prosli i sa rupama u koje mozes ruku da zavuces, zato ne brini

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

e moj baco! da vidis moj kombi ne bi postavljao takva pitanja veruj mi!!!
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• NemaN
                      CBC Senator XXL
                      • 29.11.2004
                      • 1560
                      • munze

ne znam sta ces da radis posle sa ovim delom....ali najbolja opcija da budes siguran je da napravis sprej u farbari za 600din i da zafrarbas to, a posle radi sta osh...
                      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• overspeed
                        CBC Senator XXL
                        • 24.05.2005
                        • 2779
                        • Kosovska Mitrovica

...Skoro sam citao na forumu da je donesen neki novi zakon...
                        Taj novi zakon je u javnoj raspravi vec xxx meseci (oko 7-8, ako se dobro secam) i niko ne zna kad ce na glasanje... Klasika...
                        Tako da, mislim da necesh imati problema. Najbitnije je da su ti kochnice, upravljachki sistem i optika na autu u redu, mislim da je praktichno i sushtinski to jedino shto "brine" gospodu na tehnichkom. A posle usvajanja novog zakona, ko zna...

Sve mi se chini da se sa tim novim zakonom namerno odugovlachilo upravo iz razloga naknadne revizije vezano za najskorija deshavanja u oblasti drushtvenih nauka koje necu da imenujem jer ne spadaju i nisu ukljuchene u tematiku i interesnu sferu ovog foruma.

Al' sam ga srochio...
                        http://www.bmw.tv

Comment

Working...
                        X