Alternativni vidovi zastite automobila od kradje :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Alternativni vidovi zastite automobila od kradje :)

Štos sa odredjenim nivoima zaštite je da "eliminišete" što veći broj lopova kao moguće kradljivce vašeg automobila.Ako je ulog veći od vrednosti automobila oni sigurno odustaju!Znači, nivo zaštite uvek mora biti iznad vrednosti vozila!Zeder za sada dobro funkcioniše, ali pravi igrači su oni vlasnici vozila koji ne stavljaju sve na jednu kartu već smisle još neko iznenadjenje za kretene!
    Sa našim zakonima je stvar jasna, kreiraju ih bivši advokati koji će to opet postati kada sidju sa vlasti.
    Ulaganje u budućnost, zar ne?????
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

CS u spreju je zakon.... ko udahne ..dise ko riba na suvom 30 min...
    naki samookidajuci mehanizam..pa strcccccc.

@Tetak..jel taj sprej legalan,a i suzavac...posto je bilo jedno vreme da se kupi u army shopu ?
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by DejanV

1993 godine, na Konjarniku, covek lepo napise na obe strane Golfa 2: "Pazi, minirano!" (inace je malo-malo dolazio kuci sa fronta u Bosni). Jedan mu nije poverovao ...

Ne znam koliko im je trebalo da ga uopste identifikuju, tek, isprazni pola parkinga. Kaze mi drugar koji stanuje nekih 250-300 metara odatle da je tako grunulo da su se citave kuce zatresle.
      Meni taj slucaj nije poznat, ali meka bude da je istinito. O takvom dogadjaju bi bilo i u dnevniku, a kamoli po mom komsiluku.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

off o miniranju, viz za predah:
        * shkot u pabu odlazi u WC a tek sto je narucio pintu piva. sta da radi? seti se i okaci natpis: "pljunuo sam u pivo". sav srecan i pametan, zavrsi lagano posao u WC, i kad se vratio nasao jos jednu poruku pored: "i ja sam" PRC
        naravoucenije:
        manite se etiketiranja, u bilo kom smislu
        .

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Pa da idemo redom;
          CS sprej nije legalan i lako možete popiti prijavu ako bude pronadjen kod vas.Druga stvar je da se od strane policije uglavnom toleriše posedovanje ovakvih predmeta pogotovo ako se radi o lepšem polu.
          Zmija u kolima je štos koji je primenjivao jedan Englez u Londonu i mogu vam reći da su svi odreda u širokom luku obilazili vozilo.Na žalost i ovaj sistem zaštite ne nalazi na razumevanje kod zakonodavca.
          Sve više verujem u teoriju zavere po kojoj zakonodavac šuruje sa lopovima na štetu legitimnih ljudskih prava poštenih gradjana.
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• jeronimo
            CBC Senator XXL
            • 27.10.2005
            • 390
            • beograd
            • ваз 21214-20

ma kakav zeder najbolja zaštita je obično jastuče napunjeno krupnim udicama (tkz čampare) lepo se stavi na sedište i ko obije auto definitivno neće više nigde pevati kao bariton . jedini nedostatak je što i originalnom vlasniku treba dobra memorija ili pancir gaće kao alternativa
            prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• ToNcA
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2006
              • 868
              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
              • Mazda 6 2.0d

Ta fora sa udicama je extra ali je frka sta ako nekad sam sednes na udice. Inace sto se suda ticev valjda bi prosla fora "joj a ja se bas cudio gde mi je jastuce sa udicama".

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

To je samo urbana legenda

Comment

• jeronimo
                  CBC Senator XXL
                  • 27.10.2005
                  • 390
                  • beograd
                  • ваз 21214-20

Originally posted by ToNcA
                  Ta fora sa udicama je extra ali je frka sta ako nekad sam sednes na udice. Inace sto se suda ticev valjda bi prosla fora "joj a ja se bas cudio gde mi je jastuce sa udicama".

ma samo ga stavi setićeš se sigurno (alternativa kevlarske gaće)
                  prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

Working...
                  X