Ono što mrzim(o)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

@ tazboy

E da ne verujes, imao sam slican slucaj juce. Skrecem sa Banjice levo u Borsku i posto su prekopali ulicu polako se penjem na stari sloj asfalta i lik sa jugom (gedora tuning) nabada na sirenu i nesto dize ruke, pored njega naravno neka "riba". Potom sam ja stao jedno 2-3 sekunde da ga jos malo iznerviram i spustali smo se prema rakovici jedno 10 minuta...

Nemaju ljudi obzira da neko mozda cuva auto/gume/felne...a njega boli uvo, on ima balonjare i profil /90
    Power of dreams !!!

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Uf...koliko takvih ****** sretnem svaki dan-dva niko ne bi poverovao...

Samo sto imam malo drugaciju taktiku, ako vec i neko krene nesto da svirka otpozadi, dize ruke, drami, blica itd...ja lepo zakocim i stanem na sred ulice, pa nek' se zapita idiot iza da li ce sad iz auta ispred da izleti kakva ****** sa pajserom i nabode ga u tikvu, i da li je bas toliko pametno biti toliko bezobrazan sa bilo kim Kako se ponasanje odmah menja, nema vise blicanja i trube, samo blago uspaniceni izraz lica u retrovizoru a u glavi "Ups...sad sam ugasio..". E posle toga drze rastojanje jedno 20-ak metara i mirni ko bubice
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Dosta toga ste spomenuli, ali da dodam par stvari...
        - Najgori vozaci u gradu su napaljeni klinci koji voze neku dostavu sa malim tdi pikapovima pa se izivljavaju u njima - totalne dijabole, od njih treba bezati jer kola nisu njihova pa ih zabole ako te zveknu
        - Vozaci gsp koji ne skrenu u ispust na stanicu koji je napravljen vec stoji nasred trake i zaustavljaju ceo saobracaj
        - Likovi koji ne prate tempo saobracaja pa ne znas da li da vozis drugom ili trecom (a kad gledas striktno pravila nista on ne gresi, ali te nervira takav vozac)
        - Zene koje upaniceno gledaju napred i nikoga ne pustaju da se prestroji ili ukljuci u saobracaj...zene su posebna prica, po pitanju voznje sam teski sovinista
        - likovi koji u javnim garazama voze 1km/h da ne bi propustili neko mesto iako nivo gore ima ceo sprat prazan
        ima toga jos...

Comment

• kilson
          Moderator
          • 09.10.2004
          • 3216
          • NoviBGD
          • AR 75 GT

Originally posted by TAZZZBOY
          Ja na semaforu... pali se zuto, zeleno, lik svira,( definicija MILI SEKUNDE) nabio se na branik i pocheo baja(chitaj klinac sa 2 ribice u autu) da gura SAAB-a sa YUGO-m(kao STYLOVAN spojlerchitji , BUVLJAK XENON), a ja u AUTU BEBU OD 14 meseci !!!!!! ... SAAB... u RIKVERC i GAS...
          TRAS, KRC, ide jugo 2 metra u nazad... ode branik, farovi ...., Ja ubacih zatim u prvu i ode....SAAB-u nishta...
          LIK u ... JBG shto se kachish sa JACHIM i Ludjim...
          Sad samo chekam da se neko javi u fazonu, a ti si taaaaaj?
          Inache, taj momenat mili sekunde i mene ponekad izbaci iz takta, ali ne preduzimam toliko drastichne metode, btw primecujem da je sve vishe tih koje pr*liv tera na sviranje. Ipak, najvishe "sankcionishem" smarachko krstarenje po auto putu u levoj traci, koje zaista nije kolegijalno i bezbedno.
          Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

To je vec uzas kad neko uhvati levom trakom auto-puta stotku i coolira u njoj kao da se nista ne desava. A takodje me i uzasavaju sleperi u levoj traci - to bih vec zabranio. Kako moze neko kome je max brzina 80 da se nadje uopste u levoj traci. Pa i sa propisnih 120 nisi siguran u tim situacijama a kamo li sa "nepropisnih malo vise"

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

Originally posted by starac vujadin
              Dosta toga ste spomenuli, ali da dodam par stvari...
              - Najgori vozaci u gradu su napaljeni klinci koji voze neku dostavu sa malim tdi pikapovima pa se izivljavaju u njima - totalne dijabole, od njih treba bezati jer kola nisu njihova pa ih zabole ako te zveknu...
              Da, da, da...za njih tek imam specijalan tretman!
              Power of dreams !!!

Comment

• mirdza
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2005
                • 2437
                • Katowice (PL) / Banja Luka
                • AGP / W126

e sto me danas lik izbio...doslo mi da ga izvucem iz auta i smotam mu gedoru oko glave
                stojim na semaforu i nekoliko auta predamnom. direktno ispred mene volvo S60R AWD i vidim da ide lagano prema meni (kotrlja se u rikverc). ja lagano svirnem i tada vidim da se papak igra sa GPS-om (na kokpitu pa se vidjelo).i svirnem nekoliko puta a on se i dalje kotrlja. na kraju kad sam legao na sirenu a on bio nekih 3cm od mog branika zaustavio se. i onda se lik okrene prema meni i kroz prozor nesto u stilu "koji ti moj, sta sviras?". da napomenem, stajao sam nekoliko metara od njega a bili smo uzbrdo tako da bi mi ladno razvalio branik. a hajde kasnije dokazi da je on uletio u tebe a ne obratno...
                bukvalno sam se u zadnjoj sekundi smirio...
                Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Ivvan
                  Moderator
                  • 29.09.2004
                  • 1574
                  • Nis
                  • SAAB 9000

Hehe ovi muzikalni su bas specificni.Zato volim da se vozim sa drugom koji ima UMO u kolima(sa sve razglasom) Eh te radosti tog veselja
                  Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• NemaN
                    CBC Senator XXL
                    • 29.11.2004
                    • 1560
                    • munze

jebj podrzavam tazz-a mada ipak

ovde neki znaju da sam ja slicno uradio samo kad me je lik isekao...

samo je on mene isekao onda sam ja njega stigao i pokusao da odguram sa puta ...ali je provalio sta cu da uradim i zakocio tako da sam mu zakacio samo prednji migavac

najjaci mi je izvestaj u panduraciji ....

video sam njegov manijakalni pogled kako ide na mene i pokusava da me udari...

vozio sam yuga
                    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• TAZZ
                      Banovan
                      • 30.05.2005
                      • 1409
                      • NBGD,SERBIA

JBT sad mene jasno zashto beze svi od mene kad malo zeshtje krenem i pogledam ih onako zakrvavljenim ochima posle 10 sati rada... i 3 sata sna... boze moj Tari mi rastu zubitji pa je plakala jedno 2 sata notjas... od 3-5...

CRN AUTO, Pri tom SAAB, MADE IN SWE, PA i neshto SHISHTI ispod HAUBE!!!
                      Ja krenem... oni krenu ja ih pogledam iskezim se crvenim .. i STISNEM WWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHH
                      a onda svi pochnu da begaju.....
                      SAAB FEAR FAKTOR ....???? shta vi mislite???

@ KILLAZ...
                      pa batice NE - DO - MU BOG!!!!!!!!!
                      ZGAZIO BIH GA...... BMW-om... ne ovim crnim ... BMW-om matori .... da se ne nerviram mnogo kad ga umazem....

Comment

• TAZZ
                        Banovan
                        • 30.05.2005
                        • 1409
                        • NBGD,SERBIA

Originally posted by TETAK
                        Naravno lik zatim nastavlja da se vuče sa celih 50 km/h i usput(zbog čega ovo i pišem) sa točkova baca blato koje pršti po mojoj šoferci....da šizneš!
                        U Nemačkoj bi im za tako nešto prvo naplatili kaznu da se us..u a onda bi ih naterali da očiste kolovoz!
                        Nema drugog rešenja!
                        Pa prochitaj ZOBS... postoji i to....
                        Duzni su da ochiste gume od blata.... i da se tako ukljuche u saobratjaj....
                        Bar je tako bilo....
                        PISALO chini mi se...
                        To TDI OCTAVIA... 3.6L/100 KM trenutna...
                        To zna da bude i pri 140 km/h, koliko mi se chini....a on sa 40-50 km/h... idi lepo si ti kolega kochio... LEPO... samo ja bi ga pretekao i onda ako sam malo nervozan ... mozda i muchio... mashti na volju...

Comment

• Durango
                          CBC Senator XXL
                          • 01.02.2006
                          • 590
                          • Zemun, Srbija

ZENE za volanom!

Ne bi im dao (da se ja pitam) ni Burago modele da voze!
                          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• ToNcA
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2006
                            • 868
                            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                            • Mazda 6 2.0d

Originally posted by Durango
                            ZENE za volanom!

Ne bi im dao (da se ja pitam) ni Burago modele da voze!
                            U potpunosti se slazem. Treba im dekretom zabraniti da se uopste nadju na vozacevom sedistu - cak i ako je autougasen i kljucevi van, i rucna podignuta!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• HotDog
                              CBC Senator XXL
                              • 06.05.2005
                              • 965
                              • BSG 75 (011)

znam zbog cega tako mislite, ali ja ne bih bio bas tako iskljuciv, video sam juce jednu devojcicu u fabiji koja bas fino slalomuje po trakama, ali sam zato i video jednu mudricu u jugu kod sajma, koja pokusava da se ubaci u desnu traku, ja iza nje, i okrene se ona da osmotri situaciju, toliko se okrene da joj ja vidim oba oka, i tako vozi okrenuta nekoliko sekundi..a napred..zar moze nesto da joj dodje i od napred?

Comment

• Cacanin
                                CBC Senator XXL
                                • 10.10.2005
                                • 343
                                • Cacak

Nije bitno da li su zene ili muskarci za volanom , neki muskarci losije voze od zena !

Sve u svemu nekima su dali VOZACKE DOZVOLE a istima nije UCUTELJICA dala SUNDJER u skoli !

Comment

Working...
                                X