Skoda, Auto Cacak itd...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Skoda, Auto Cacak itd...

Škoda je bila popularna npr. u Velikoj Britaniji i imala dobru prodaju pre braka sa VAG-om.
    Škoda je jako popularna u Nemačkoj i ako probrljate malo po "skautu" ili "mobilu" videćete da kao polovna odlično drži cenu.Ovo se posebno odnosi na model Octavia u karavan opciji!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
  • kira
    CBC Član
    • 19.05.2006
    • 25

Popularnost je relativna stvar, a rezultati prodaje su konkretni podaci.
    Za argumente u mom stavu sam koristio izvor www.acea.be
    (European Automobile Manufacturers Association) koji daje najpouzdanije rezultate prodaje u Zapadnoj Evropi.

Comment

• Cacanin
      CBC Senator XXL
      • 10.10.2005
      • 343
      • Cacak

Originally posted by Corsa
      Samo da dodam da je najjeftinija Ibiza opremljenja motorom 1.2 ,a ne 1.4.
      Mi smo fenomen po mnogim stvarima,tako da me ne cudi da smo pored Ceske jedina zemlja gde je Skoda najprodavaniji automobil.(Zastavu ne racunam u automobile,vec duzi niz godina).Ako je verovati ovim brojkama,onda eto i objasnjenja treba li Seat VAG-u
      Zastava nije automobil , to je PREVOZNO SREDSTVO !

Comment

• DejanV
        CBC Senator XXL
        • 19.07.2005
        • 682
        • Beograd

Originally posted by Cacanin
        Zastava nije automobil , to je PREVOZNO SREDSTVO !
        Tacno!

Ali ipak, posto nista nije potpuno belo i potpuno crno, i Zastava ima jednu dobru osobinu, istina za mali broj entuzijasta - predstavlja SJAJNU osnovu da sam sebi skrojis auto po meri.

Sto sin i ja radimo poslednje tri godine, sa recimo izvesnim uspehom.

Pozdrav,
        DVV
        Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• Cacanin
          CBC Senator XXL
          • 10.10.2005
          • 343
          • Cacak

Ljudi bar u Cacku , verovatno ce se i TETAK sloziti sa mnom da se SEAT veoma , veoma lose prodaje ! Od relativno skoro je i AUTOCACAK (gener. uvoznik Skode za SCG ) prodaje SEATA ali slaba vajda !

Navikli ljudi AUTOCACAK - Kole , skoda pa skoda , a i u pravu su : Prva ruka , najjeftiniji , moze svaki dogovor , moze zamena (bilo koji auto) za novu skodu , srvis u Cacku ( ali je dosta skup u tom segmentu ) !

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Baš tako i jeste komšija....ali ne bez osnova.Elem odem ja juče u Auto-Čačak(da vidim ljude ali i zbog vas) pa lepo odsedim malo i provozam neke Seat- Škoda relacije i jednostavno, više mi leži Škoda.Ova A-5 Oktavija je zaista ok.Superb je već klasa vozilo i da neko ima pameti u ovoj siromašnoj državi, ministri bi mogli da imaju max. Superb(onaj 2,5 TDI) na korišćenju.Tu bi moglo da se provuče i par Mercedesa S klase(baš kad neko dodje da se ne sramotimo) i basta!
            Kod nas, medjutim, kako neki som uleti u fotelju nije ništa(za one u svom selu) ako nije uleteo bar u novi(obavezno) Audi!

Comment

• kira
              CBC Član
              • 19.05.2006
              • 25

Bas bih voleo da sam prisustvovao toj voznji u Cacku.

Ljudi radim u Porscheu, Auto Cacak nije diler Seata od decembra prosle godine. Tako da ne znam kako ste probali Seat u Auto Cacku kod od nije video Seat u salonu od Nove godine.

Kole je trazio dilerstvo za Seat, kako bi bio blizi Porscheu i sto bolje cuo sta mu se smere tj da li ce Porsche preuzeti i Skodu u Srbiji. Eventualno da se bolje proda kad je vec u sistemu. S obzirom da Kole ume da prodaje automobile samo u kombinaciji i razlicitim sumljivim aranzmanima i da kod Skode ima pune marze a kod Seata samo dilerske onda je razumljivo sto je gurao Skodu na racun Seata. O njegovom stavu o prodaji Seata najbolje govori podatak da je samo jedan covek bio zaduzen za sve (direktor prodaje, prodavac, hostesa i pomocni radnik sve to jedan covek)

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                • Mazda 6 2.0d

Originally posted by TETAK
                Baš tako i jeste komšija....ali ne bez osnova.Elem odem ja juče u Auto-Čačak(da vidim ljude ali i zbog vas) pa lepo odsedim malo i provozam neke Seat- Škoda relacije i jednostavno, više mi leži Škoda.Ova A-5 Oktavija je zaista ok.Superb je već klasa vozilo i da neko ima pameti u ovoj siromašnoj državi, ministri bi mogli da imaju max. Superb(onaj 2,5 TDI) na korišćenju.Tu bi moglo da se provuče i par Mercedesa S klase(baš kad neko dodje da se ne sramotimo) i basta!
                Kod nas, medjutim, kako neki som uleti u fotelju nije ništa(za one u svom selu) ako nije uleteo bar u novi(obavezno) Audi!
                Kod nas ministri i imaju uglavnom Passate i Superb-a a Audi tek po neko od onih matorih sestica koje su prezivele do sada (citaj nisu sj****e ili slupane). I naravno podpredsednik vlade ima Audi a premijer blindiranu BMW sedmicu iz davno prohijalih vremena. Ali zato bivse savezno ministarstvo - e tu je Marovic sve opremio novim sesticama pa se desi apsurd - da ministar se vozi starom a pratnja ide novom - strasno.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Cacanin
                  CBC Senator XXL
                  • 10.10.2005
                  • 343
                  • Cacak

Originally posted by kira
                  Bas bih voleo da sam prisustvovao toj voznji u Cacku.

Ljudi radim u Porscheu, Auto Cacak nije diler Seata od decembra prosle godine. Tako da ne znam kako ste probali Seat u Auto Cacku kod od nije video Seat u salonu od Nove godine.

Kole je trazio dilerstvo za Seat, kako bi bio blizi Porscheu i sto bolje cuo sta mu se smere tj da li ce Porsche preuzeti i Skodu u Srbiji. Eventualno da se bolje proda kad je vec u sistemu. S obzirom da Kole ume da prodaje automobile samo u kombinaciji i razlicitim sumljivim aranzmanima i da kod Skode ima pune marze a kod Seata samo dilerske onda je razumljivo sto je gurao Skodu na racun Seata. O njegovom stavu o prodaji Seata najbolje govori podatak da je samo jedan covek bio zaduzen za sve (direktor prodaje, prodavac, hostesa i pomocni radnik sve to jedan covek)

Postujem firmu "Porsche" Beograd , ali znas li kad ce bilo ko KOLU da uzme generalno zastupnistvo za skodu ? Kad onaj covek (spomenik) u Ljigu bude bacio onu bombu !

Ja Kola licno ne gotivim ali sve prodavce moze da napravi od prodaje automobila ! .
                  Pa ljudi znate li da je pomerio ogradu Ceske ambasade u Beogradu , trebalo mu jos placa !

Cesi iz skode se kunu u njega !

Comment

• sw.brick
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2004
                    • 8141
                    • Beograd, barajevo-zemun
                    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Pa ljudi znate li da je pomerio ogradu Ceske ambasade u Beogradu , trebalo mu jos placa
                    neki lokalni trac ?

Ceska ambasada je tacno preko puta Glavne Poste u Takovskoj (kamena) i preko puta Narodne Banke, JAT-a.

u blizini nema uopste nigde niti Skode a niti Koleta, a nema ni ograde posto izlazi na Bulevar- trotoar.

Auto Skoda novootvorena je u Novom BGDu, i takodje nema nikakve veze.

nema ni sa Slovackom ambasadom koja jeste na Novom BGDu ali prilicno daleko, jedno 2 km (u Bul Umetnosti).

da se vratim na pitanje, trac ili ima i nekog pokrica ?
                    volvo
                    945 SE turbo lpg
                    344 GL lpg

Comment

• kira
                      CBC Član
                      • 19.05.2006
                      • 25

@Brick
                      Cinimi se da diskusija prerasta u rekla-kazala, bez ikakvih argumenata i sa koriscenjem traceva. Kao sto su
                      - Poseta Seat salonu u Cacku i test voznja
                      - Pomeranje ograde i slicno

Dobro je da nije zatvorio prugu jer mu se plac granici za istom.

A to da se u Ceskoj kunu u njega pokazuju i interne istrage i korupcijske afere u Skodi. Gde se njegovi kontakti i veze hapse i optustaju zbog sumljivih poslova.

Nisam rekao da ce da mu otme vec preuzme u smilu otkupa licence i generalnog zastupstva. Valjda je proslo vreme kad se pistoljima oduzimalo...

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Auto Čačak je i otvorio predstavništvo u BGD-u jer su pojedini pokušali da im uzmu zastupništvo sa Srbiju(nema više CG), a Auto Čačak je jedini i ekskluzivni uvoznik Škode kod nas ma kako to nekom smetalo!
                        Uzgred budi rečeno Česi se zaista kunu u Koleta koliko god on nekome bio ne simpatičan.Na kraju krajeva Kole je samo vlasnik a poslove vode sposobni i obrazovani ljudi!
                        Ja ne pričam ni o kakvoj test vožnji, nego su mi ljudi tamo upriličili da okrenem par krugova po placu.Taj Saet i nije iz salona Auto Čačka!
                        Kiro, ako ste izgubili nekog Seata nemojte meni da se žalite!

Comment

• kira
                          CBC Član
                          • 19.05.2006
                          • 25

Ko je izgubio auto?
                          AutoCacak je prodao 14 Seata za vise od godinu dana
                          8 Ibica, 1 Cordobu i 5 Altea.

Niko ne spori da je Autocacak zastupnik Skode i to nikome ne smeta.
                          Koliko dugu ce to da bude - videcemo
                          Ko se u koga kune - cucemo

Ali ovo je potpuni off i nema nikakve veza sa misljenjem o Seatu. Molio bih da vise ne pricamo o Skodi i Autocacku vec konkretno o kvalitetu, utisku i manama Seat-a

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Vidim da se neki ovde kunu u Auto Cacak, ali je prica vec odavno, i to jako logicna da se firma odrzava na mestu galvnog uvoznika Skode samo zahvaljujuci tome sto "neko" u ministarstvu za sve i svasta pravi tendere, tako da Skoda mora da dobije svaki drzavni tender za nabavku stranih vozila. To je jedan i jedini razlog zasto Kole jos jase. Jeste on maher, ali je Porsche Austria i njeni vlasnici (familjia Piech, vlasnik vecinskog paketa Porsche-a i kroz to najveci akcionar VW-a) ipak veci maher od njega . Porsche Austria prodaje sve brendove VW grupe+Porsche po vecem delu Evrope, tako da Srbija ne moze na dugi rok da bude izuzetak.

Vreme ce da pokaze da ce Kole da odsvira istg trenutka kad odsvira i njegov drug s kojim nije bas bio u dobrim odnosima dok nisu nasli zajednicki interes....

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Nema potrebe da se bilo ko kune u bilo šta.Ostaje činjenica da je Kole prodavao automobile kad su neki od onih koji pokušavaju da ga urade, svoje(automobile) vukli za kanap....

Comment

Working...
                              X