Porsche 924 i 944

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Porsche 924 i 944

Drugar me je zvao da pogledam auto na koji je bacio oko, u pitanju je Porsche 924 ili 944 jednostavno nisam siguran (on ga je slikao na nekom parkingu). Vidim da ima ljudi koji su imali ova lepa vozila, pa ako moze neki savet.
    Ja sam auto video samo na slikama, i ono sto me cudi je hauba sa dva "proreza" kakve nisam video pre na ovim porseima, pored toga cini mi se da auto ima prednju 944 turbo masku, ali zadnji branik mi opet izgleda da nije 944. Dakle kako ih razlikovati ?
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Mozda pomogne:

924:

944:

Ja ih razlikujem po bocnim prosirenjima koja 924 nema.
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• low rider
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2006
      • 613
      • Beograd

Hvala Vlado, mada jos uvek nisam siguran, mislim da je 944 turbo... Ali vise nije toliko vazno jer je oglas izgleda necija neslana sala. Oglas je bio zalepljen na auto, bez detalja al' sa brojem telefona, ali osoba na tom broju veze nema sa oglasom niti kolima...
      Poslao mi je drug slike:

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Pa ovo bi trebalo da je 944 ako neko nije nesto budzio.
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

944 j3. Znam auto...dalje od njega...tezak krs.

Koga interesuje stoji na parkingu maxi diskonta preko puta OMV pumpe na Banovom Brdu! Ne pomera se odatle citavu vecnost
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• ale944
            CBC Senator XXL
            • 20.03.2006
            • 1457
            • Beograd

i ja svratio neki dan da bacim pogled... dresina...stoji tamo vec dugo vremena....budzen prednji turbo kraj...unutra kokosinjac....tabla od starog tipa...ko zna sta je pod haubom, ne bi me iznenadilo da je golf dizel...

inace, na prvi pogled se takodje 924 i 944 razlikuju po tockovima, 924 ima 4 rupe a 944 5 rupa... naravno vidjao sam i 924 kojima je prepakovan trap sa 5 rupa ali to je retko...
            od spoljnih detalja pored prosirenih krila je prednji branik i spojler drugaciji kod 944. na prednjem braniku 944 ima dve crna kvadrata, a 924 dva pravougaonika uzduzno postavljena (odbojnici)

ako planiras da kupujes porsejca doteraj ga do mene da pogledamo jel valja
            http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• low rider
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2006
              • 613
              • Beograd

Jeste taj je parkiran na maksijevom parkingu, ljudi sve bre znate . Znaci krsh, i ja sam pomislio tako kada sam provalio da je ono na braniku pokidana shlep sajla...

Hvala ale944, ja ne verujem da cu skoro, ali lozim najboljeg druga posto je prodao stara kola da sada uzme porsejca, zajedno ga sredimo, pa ako ga uzme eto zabave i za mene .

Comment

• ale944
                CBC Senator XXL
                • 20.03.2006
                • 1457
                • Beograd

bolje trazi neki koji ne moras da sredjujes... obicno kad ljudi uzmu krsh i dok ga naprave izadje skuplje nego da je odmah kupljen dobar...
                nikako se ne isplati uzimati krs porsea....
                http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

Working...
                X