Ford Capri & Opel Record

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

Ford Capri & Opel Record

imam varijantu da izmajmunisem nesto za 300 evra i kupim ova dva automobila (da oba za 300e).

capriju je izvadjen v6 i stavljen 1.6 iz eskorta, pa opet izvadjen i sada je taj 1.6 u gepeku, limariju je pregledao limar i kaze da je super. fali instrument tabla i neka elektronika...

o rekordu manje znam (u stvari nista), samo sam nacuo da ga tip (chicha) prodaje jer je skupa registracija i sl. ma neka je i u losem stanju.

kakva bi bila situacija preradjivanja srca ova dva automobila?
    kakav potencijal ima taj recordov motor za budzenje?
    koliko bi izasle prerade i ostalo tipa popravke motora, turbo...onako grubo posto ako bi zaplivao u te vode, ja to razmisljam na duze staze da radim (imam faks i jos milijardu obaveza, a ovo bi mi bila zanimacija kad odem kod babe na selo )

za sada je sve u fazi maste...dream on...
    www.twowheelkings.de.vu
  • boolero
    CBC Veteran
    • 07.10.2004
    • 175
    • Beograd

Mogu samo da ti rpedozlim da u Capriu ne zadrzavash 1.6 vec da ubacujesh neki stariji a jaci/veci motor (dobicesh mnogo vishe za mnogo manje para)...
    OTS

Comment

• Rubi
      CBC Senator XXL
      • 06.05.2005
      • 519
      • Beograd

Re: Ford Capri & Opel Record

Originally posted by TheDoctor
      koliko bi izasle prerade i ostalo tipa popravke motora, turbo...onako grubo
      Od 7 do 70.000 evra...
      (\__/)
      (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
      (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• TheDoctor
        CBC Senator
        • 09.05.2005
        • 299

Re: Ford Capri & Opel Record

al' si gruuub

EDIT 021: ne citirati post iznad
        www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ja sam imao nekoliko pari kaprija a sad imam rekorda, pa ako odustaneš, uputi me na adresu
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• TheDoctor
            CBC Senator
            • 09.05.2005
            • 299

video sam capria uzivo, a icicu i da ga slikam. znam samo jedno, limarija je ok ali sve ostalo treba da se menja, bas je u ocajnom stanju kako sve izgleda onako na prvi pogled.
            sto se tice rekorda, moram da navatam druga da mi pokaze gde je taj cica, navodno bi trebalo da je mnogo bolji od capria, ali ne mogu nista da govorim dok ga ne vidim.

kakav motor bi mogao da udje u capria i gde bi mogao doticni da nadjem, tj ne znam koji otpad bi mogao da ima nekog starog npr. amerikanca.

iz manjka finansijskih sredstava moza i napravim neki sajt koji bi mi na neki nacin doprinosio kesha ali otom potom.

@dora:
            cim slikam recorda (posto ja mislim da ti ne treba capri, jer je bas u shit stanju) cu ti javim sve detalje...

pozz
            www.twowheelkings.de.vu

Comment

Working...
            X