Naime radi se o sledecem
Nasao sam Calibru tu kod mene u kraju...sa gore pomenutim 2.5 motorom...vozio je moj komsija koji je ujedno pored nje imao uvek jos po neki automobil...kod njega je auto dobrih 6,7 godina...a 93/94 godiste je......u poslednje vreme,recimo godinu,godinu i po otkad je calibri riknuo motor ona stoji,registracija je sisla,a on je voljan da mi je proda tj.zarko zeli da je se otarasi
,a za cenu naravno da se dogovorimo....na autu je otisao motor,a od dugog stajanja kontam da je mnogo stvari propalo,zapeklo,gume su lose itd.....limarijski je dosta dobra,ravna je,utegnuta,farbana je samo jedna polustranica,uradjena je extra,a u zadnje vreme sam primetio da kad je gledam odnazad malo visi na levu stranu,a ranije nije,to znam jer je skoro svaki dan vidjam i uvek je pomalo zagledam
,ima kozu i lepo je ocuvan enterijer....sto znaci da bi ja trebao srediti mehanikui platiti paprenu registraciju,al bi mozda isao na to da ocarinim novi motor na npr. 2.0 16v ili 8v
.......interesuje me vasa procena......koliko para otprilike vredi taj auto u ovakvom stanju,koliko bi kostao dobar motor 2.5 i dal je ta calibra specificna i dosta razlicita u odnosu na one 2.0 8v ili 2.0 16v...kontam da je sigurno skuplja za odrzavanje.......
Sorry na ovako dugom postu i voleo bi samo proverene informacije,jer verujem da je neko od ekipe sa foruma imao iskustva sa tim modelom
Svaki savet je dobrodosao...
Tnx unapred

Nasao sam Calibru tu kod mene u kraju...sa gore pomenutim 2.5 motorom...vozio je moj komsija koji je ujedno pored nje imao uvek jos po neki automobil...kod njega je auto dobrih 6,7 godina...a 93/94 godiste je......u poslednje vreme,recimo godinu,godinu i po otkad je calibri riknuo motor ona stoji,registracija je sisla,a on je voljan da mi je proda tj.zarko zeli da je se otarasi

Sorry na ovako dugom postu i voleo bi samo proverene informacije,jer verujem da je neko od ekipe sa foruma imao iskustva sa tim modelom

Svaki savet je dobrodosao...
Tnx unapred

Comment