Koji je bolji termoprekidac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Koji je bolji termoprekidac?

Caos... Auto je Fiat Marea iz potpisa... Izgleda da na autu mi uopste ne radi prva brzina okretanja ventilatora na hladnjaku, vec kada se motor bas zagreje sto je relativno blizu crvenom polju onda se ukljuci...
    E sad, rekli su mi da je mozda crkla ta prva brzina na termoprekidacu ili termodavacu kako neko zove...
    Nebitno, ovo sto me interesuje je nevezano za marku automobila...
    Zvao sam radnju i imaju dva termoprekidaca, jedan pali na 87 prvu a drugu brzinu na 92 stepena a drugi model pali prvu na 92 a drugu brzinu na 97 stepeni... Sta je po motor i ulje u motoru bolje? Koja varijanta i zasto???
    Ili je potpuno svejedno koji cu od ova dva uzeti???

Pozdrav!
    Lancia Kappa 2.0 20v
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Pa pogledaj prvo nakoliko ti otvara termostat. Prvo on mora potpuno da je otvoren pa onda sledi paljenje ventiliatora. Znaci nije svejedno. Ako bi ti ventiliator palio ranije i ladio oladjen hlanjak, cemu to?

Comment

• Delkan
      CBC Senator XXL
      • 14.06.2005
      • 829
      • 60 km From BG,West

Pogledaj na svom termoprekidacu sta pise,pa takav i uzmi.Naravno,prvo proveri da li ti je termostat(sto rece dfast) otvorio kako treba jer je on uslov da bi ti se uopste ugrejao termoprekidac i ukljucio ventilator.

BTW jedan moj prijatelj se pre dva dana resio svoje Fiat Marea-e 16 16v automatik-niko srecniji od njega!Kakvih je on sve glupih kvarova imao(ja sam mu svedok) to je strasno...Drz` se ti samo japanaca...

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Za koliko je otisla Marea? I ja cu moju za koji dan u oglase...
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Delkan
          CBC Senator XXL
          • 14.06.2005
          • 829
          • 60 km From BG,West

2900 e

Comment

Working...
          X