Nezgada sa ivicnjakom!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Nezgada sa ivicnjakom!

Ovih dana sam imao bliski susret sa ivicnjakom ali sam tek danas video "svojih ruku delo" - kada sam oprao auto. Naime prednji odbojnik je u boji karoserije i napravio sam mu par brazdi u donjem desnom cosku. Nije strasno ali me izuzetno nervira. Jel zna neko kako to moze da se sredi bilo nekim prirucnim sredstvom u kucnoj radinosti bilo u nekom servisu. Znaci nije samo farba oguljena vec postoji i brazda na plastici.

Hvala unapred na svim odgovorima!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • komarac
    CBC Član
    • 15.09.2005
    • 62
    • Istocna Hrvatska

Idi u neku radnju gdje mješaju boje za auto i nek ti zamješaju 1 dl boje po broju i ton karti, i kupi one kistove što djeca u školi koriste za tempere, i to lijepo zabojaj, to će te koštati 3-5 EUR i neće se vidjeti 90% omoga što se vidi sada ili idi kod majstora i plati 100EUR da ti to pripremi i ofarba.

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

Zar niko drugi nema ideju bar GDE bi u BG-u to moglo da se uradi?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• bigfoot
        CBC Senator
        • 13.04.2005
        • 224
        • Lower Hutt, New Zealand

I ja se slazem sa komarcem, jer postoji uvek verovatnoca da se ista stvar ponovi pa da se pitas sto si bacio pare. A istu stvar sam i ja imao, i mogu ti reci da cetkica i boja zna itekako da sakrije takve ogrebotine.
        A ako si resio da ides kod majstora pogledaj ovaj link pa sam odluci.
        “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

Working...
        X