Verona moto - negativna iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cacanin
    CBC Senator XXL
    • 10.10.2005
    • 343
    • Cacak

Verona moto - negativna iskustva

Ima svakakvih auta , ima u Cacku jedan auto plac , necu da ga imenujem , znace neki , to je katastrofa svi automobili su iz Italije i svi su podmladjeni , i svima su kilometraze od 95 - 105 hiljada kilometara !

Split by 003!
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

a znam na koji plac mislis. Ali ja sam mislio da je to dobar plac, da su automobili ok. Vidim i da prodaju dosta luksuznih kola.

Comment

• CLD
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2005
      • 1225
      • Belgija - ranije Luna-Chico

Kroz moje iskustvo rada sa kolima, citaj preprodajom, kupim u Belgiji pa prodam u Srbiji, od nekih 50 kola mozda 5-10 je bilo ispod 100000km, a vecina preko 150000 km. Sad sto vecina vozi po Srbiji kola sa realnom ili stvarnom kako vecina kazu kilometrazom, manjom od 100000 km to je neki fenomen, kad dodju u Srbiju kilometri se smanje, verovatno se umanjuju zbog vazdusnog pritiska ili vece temperature vazduha u Srbiji.

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by Cacanin
        Ima svakakvih auta , ima u Cacku jedan auto plac , necu da ga imenujem , znace neki , to je katastrofa svi automobili su iz Italije i svi su podmladjeni , i svima su kilometraze od 95 - 105 hiljada kilometara !
        A sto to ne bi rekao? Pa zato forum i sluzi... Jel mislis na Veronu Moto? Ako mislis na njih, onda je to cudno jer Tetak ima ok misljenje o njima koliko sam ja shvatio...
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Originally posted by Luna-Chico
          Kroz moje iskustvo rada sa kolima, citaj preprodajom, kupim u Belgiji pa prodam u Srbiji, od nekih 50 kola mozda 5-10 je bilo ispod 100000km, a vecina preko 150000 km. Sad sto vecina vozi po Srbiji kola sa realnom ili stvarnom kako vecina kazu kilometrazom, manjom od 100000 km to je neki fenomen, kad dodju u Srbiju kilometri se smanje, verovatno se umanjuju zbog vazdusnog pritiska ili vece temperature vazduha u Srbiji.
          Taj fenomen sam i ja primetio

Comment

• jovan30
            CBC Senator
            • 07.05.2006
            • 322
            • Beograd

Originally posted by Srdjan
            Jel mislis na Veronu Moto?
            Ja sam za njih mislio da su najbolji plac kod nas, cene su im stvarno povoljne, pogotovu za luskuznija kola.

Comment

• Cacanin
              CBC Senator XXL
              • 10.10.2005
              • 343
              • Cacak

"DJDexy" pa zar te povoljne cene ne donose malo zabune ! Ja znam sta se radi na auto placevima , moj brat od rodjenog strica vraca kilometraze , stavlja nove chipove , tako da ne mozes da provalis da li je vracena kilometraza ili ne ! Znate i sami sta se radi , kada je "gospodin" imao plac ispred kuce to je bilo mnogo drugacije , ali sad kad su se parice osladile i kad su usle u mali mozak , onda se svasta radi !
              Pa ljudi kako to da je svaki auto sa placa presao od 95 do 105 hiljada , unutra na mercedesima ne rade table ( pokazivac temparature i displej klime mesa brojeve ) , na audiju gde se otvaraju prozori izgrebano , oguljeno a rucice menjaca i papucice gasa , kvacila ( koji ima ) i kocnice novi , pa to je lako zameniti !
              Nemam nista licno ni protiv koga , to je samo moja konstatacija !

"SRDJANE" nisam razgovarao sa "TETKOM" na tu temu ali cim se budemo videli porazgovaracemo ! Voleo bih kada bi se provozao do Cacka , ja te vodim u obilazak auto placa pa da se i sam uveris !

Moj dobar ortak ( ali bas dobar ) kupuje A6 2.5 disel 98000 na satu unutra izgreban ( kao sto sam gore naveo ) , ( kumio sam ga da ne kupi auto ) , posle 10 dana crkavaju mu dve dizne , 500 Eura , nakon 20 dana (2300 km predjenih) menjac ( multi tronic ) pocinje da trza u 3 i 4 brzini , naravno skidanje menjaca neko pakovanje od drugog i jos 2000 Eura ! Pa dali je to moguce da se desi na 100 hiljada kilometara tako lako !

Ima jos dosta slicnih slucajeva !

U " VERONA MOTO" u zadnje vreme vecinom kupuju automobile ljudi sa "strane" ne iz Cacka , jer Cacani znaju sta se tamo radi !

Izvinjavam se malo vise sam oduzio ali ne volim PREVARANTE I SMINKERE !

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Ja trenutno jurim da kupim Pickup tipa Partner ili Beorlingo. Na svim placevima na kojima sam bio modeli oko 2000 godine presli su samo 100 tinak hiljada km. Vrunac je na placu u zemunu gde je Berlingo iz Belgije presao samo 47.000km 2002 godiste.

Mislim ta kilometraza tesko moze da prodje, jos kad sam dosao da ga gledam a pritom se dovezao sa berlingom iz 2003 sa predjenih 58000km i uporedio ta dva. E onda se vidi kako izgleda auto sa predjenih 58000km (bukvalno NOV) i taj na placu koji je najmanje presao 247.000km.

Zato i gledam da sam odem do nemacke ili austrije pa da gledam i da sam padnem i sam se zahebem...
                https://t.me/pump_upp

Comment

• *Egon*
                  CBC Senator XXL
                  • 31.12.2004
                  • 1232
                  • Beograd, Dorcol, N 44

Originally posted by Srdjan
                  Originally posted by Cacanin
                  A sto to ne bi rekao? Pa zato forum i sluzi... Jel mislis na Veronu Moto? Ako mislis na njih, onda je to cudno jer Tetak ima ok misljenje o njima koliko sam ja shvatio...
                  Ja koliko znam "imao je" dobro misljenje, ali ipak je to proslo vreme.
                  Garaza
                  1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Ne, oni sada nemaju dobro misljenje o njemu jer su imali neke "poslovne" razgovore.
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• *IvanT*
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2005
                      • 3234
                      • Srbija, Beograd, Kara

Jeste da nije za temu "negativna iskustva", ali ja cu da kazem svoje misljenje.

Pre nepune 2 godine na placu Verona moto, sam kupio auto ja, pa moj tast, a nakon mesec dana moj otac. Sva tri auta su bila u besprekornom stanju, sa svom dokumentacijom, kljucevima, kod karticama....

Ni na jednom od tri auta za ove dve godine nije doslo do neispravnosti na bilo kom od vitalnih delova. Redovno su menjani ulja, filteri, plocice...
                      Svi automobili su na satu imali od 130000-160000 km.

moj brat od rodjenog strica vraca kilometraze , stavlja nove chipove , tako da ne mozes da provalis da li je vracena kilometraza ili ne !
                      Ja znam momke koji drze servis u Cacku, koji odrzava vozila za Verona moto i znam takodje sta se radi na pojedinim vozilima, tako da mozes da preneses svoje licno iskustvo sa nekim autom, a ne stalno da preonisis iskustva od komsija, ortaka i ostalih. Reci ortaku da se lepo uclani na forum pa neka kaze kupio sam taj i taj auto, a Milija je takav i takav.

Moje iskustvo sa placem Verona moto je izuzetno pozitivno, tako da necu vise da pravim off u temi.
                      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Cacanin
                        CBC Senator XXL
                        • 10.10.2005
                        • 343
                        • Cacak

Originally posted by sri98
                        Ne, oni sada nemaju dobro misljenje o njemu jer su imali neke "poslovne" razgovore.

"POSLOVNE" bravo "sri98" legenda si !

Comment

Working...
                        X