Problem sa podizacem stakla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Corsa
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2005
    • 450
    • Beograd

Problem sa podizacem stakla

Posle obijanja automobila i promene stakla,pojavio mi se problem sa podizacem,pukla je sajla.Posto nisam znao sta je,odem u servis gde sam menjao staklo,decko skine tapacirung i utvrdi navedeni kvar.Pozovem Porsche-cena sitnica 10000,u Auto Cacku nemaju pojma dal moze od Fabije.Nadjem se u cudu i decko predlozi da probamo da zamenimo sajlu.Odem kod lika,odnesem moje i trazim da mi napravi iste.Lik je nabo' duzinu,ali debljinu i nije.Montiramo mi to i podizac radi.Par sati kasnije spustim prozor i BAM,opet ode sajla.E sad,mene zanima sta bi moglo da bude uzrok kvara-mozda su mi staklici koji su zapali u vrata poj.ebali mehanizam,mozda su ovi likovi u servisu zasrali nesto kad su menjali staklo ili je jednostavno sajla bila losa i pukla.Sta vi mislite,sta je uzrok kvara i kako bih mogao sto jeftinije da ga saniram na duze staze?Bilo bi lepo da sto pre neko odgovori,pogotovo ako je imao slican problem ili se posteno razume u problematiku.
  • muamua
    CBC Veteran
    • 25.02.2006
    • 194
    • muamua

Re: Problem sa podizacem stakla

batke isti problem ...s tim sto meni prozor radi na gurku...dok drzim podizach...majstor za sajle ti je na karaburmi...kod bivseg ili je jos tamo excalibura
    ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• Corsa
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2005
      • 450
      • Beograd

Kod tog majstora sam i bio za sajlu,servis ze zove na S.,iza Excalibura

Comment

• KdF
        CBC Senator
        • 06.12.2004
        • 242
        • Beograd

Ima i onaj na Dusanovcu, Boban sajle, ali ne znam da li oni popravljaju podizace. Imaju i sajt...

Comment

• Nenad
          CBC Senator XXL
          • 06.01.2005
          • 1364
          • BBgd/Mow

Fabia nema sajlu nego podizace tipa "makaze"
          Boost or bust...

Comment

Working...
          X