'bem ti pauka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

Ljudi, ajde da pisemo gde dizu uglavnom pauci.

Meni su podigli auto kod sportskog centra 25.maj, isao sam na pice sa drugarom, jurili neku cupi pisao sam o tome vec, e tu su mi podigli auto. Cini mi se 4-6000 din da sam pukao (znam da je pocetna cena bila 8000 din, ali sam dobio "popust"). Ono sto mi je upalo u oci je to sto su oni iza mene (da da bio je red) platili kreditnom karticom.

Inace neko je napisao ovde da dizu na Topcideru, pa me interesuje jel dizu tamo oko Milosevog Konaka?
    I interesuje me da li dize u onim poprecnim ulicama sa Gandijevom (znaci paralelnim sa Jurija Gagarina) gde pise da je zabranjeno parkiranje.

Tako da, pisite gde najcesce dize pauk.

moderatori ako mislite da treba splitujte temu

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Ma dizu oni gde stignu. Treba samo voditi racuna oko postavljenog znaka i nece biti problema!!!
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

glupost najveca , koliko mesta nema uopste znakove i dodju pa ti odnesu auto , da se mene pita
        ja bi prvo oznacio vidno sva mesta na koima nije dozvoljeno parkiranje i postrio kazne , pa ko voli nek izvoli , ima jako puno ljudi koi znaju gde se nesme parkirati ali to svejedno rade , takve bi peglao po usima , parkirati bilo gde je stvarno neuredno ...
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

kod ju biznis centra su non stop cak nekad i po 2...

pustaju da se parkira na sredini parkinga kod energoprojekta a kod jubc a ne....tu kupe dosta....i naravno ko stane sa strane i ne upali sva 4...ili kad upali sva 4 i nema ga duye od 10 min....
          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• srdjan_p
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2004
            • 1915
            • ZR

Jel nose na bulevaru ako parkiras na putu i upalis sva 4? Par puta sam morao da ostavim auto 10ak minuta pa mi sve frka...

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Naravno da nose, bas ih zabole za sva 4.
              Bolje probaj sa podignutom haubom
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• jovan30
                CBC Senator
                • 07.05.2006
                • 322
                • Beograd

A zna li neko da li nose u Vojvode Stepe kod studentskog doma (mislim da je dom 4.april). Video sam jednom pauka tamo, ali nije bilo pandura, samo radnici parking servisa.

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

Da, hteo sam da pitam to isto i za Vojvode Stepe...

Comment

• vega
                    CBC Senator XXL
                    • 21.02.2006
                    • 324
                    • Beograd

Vec dva puta pisem i brisem komentar...
                    Sve kao sta mi ovo treba... ali kad neko MORA da ostavi auto na ulici i zablokira je svima ostalima onda mu valja odgovoriti, jel? Pritom ne znam za neku bolnicu ili institut na bulevaru gde bi dolazili oni sto stavarno moraju da ostave kola na ulici par minuta.

U vojvode stepe ocigledno ne nose jer ih ima parkiranih non-stop sve dok jednog dana ne maznem putarima onog fapa sa plugom napred i pocistim bolumentu od kruznog pa sve do trosarine gore!! Na sta to lici?! Ne mogu da shvatim uopste
                    Samo cu da pristanem na minut u kolarcevoj, moram da trknem do Tome pekara. U 2 popodne. I mora kod Tome, ne moze nigde drugde... ko sekice neke... Pa ne znam ima li taj narod osecaja za ikog osim za svoje ****.
                    I ti panduri sta glume majmune, sta ceka pauka pa sve natenane?!? Pisi brate kazne i kaci za brisac, pa da vidimo hoce li da parkiraju na sred ulice da bi trknuli po cigare ili ce malo da se strpi dok ne stigne negde. Pandurima i pauku izgleda sladje da zadju u neku bezveznu ulicicu i podignu auto koji jeste nepropisno parkiran ali tu gde jeste nikome ne smeta. Pritom ce na putu donde da se provlace izmedju ovih sto "istrcavaju na minut" sa 4 migavca i nikom nista
                    Pokupe mi jednom prilikom auto ispred Fona u bul. jna. Ne meni samo, vise komada. Nije bio po propisu, ima znak zabrane 50m vislje ali smo na trotoaru, ne smetamo nikom, ima i dobar metar jos za pesake... Ok, nepropisno parkiranje- placena kazna, sta da radis. Od tada se navadili pa stalno dolaze. Lakse im tu dignu i nestanu u roku 2min. bukvalno i niko ih ne smara, nego da se akaju 100 m dalje u vojvode stepe koja je totalno zapusena od ovih sto parkiraju po ulici. Jer kada bi pokusali u v.s. da dizu samo bi izletali vlasnici iz pekara, lokala.... pa bi bilo rasprave, prepirke... Znaci u ovoj zemlji sto vece sranje pravis to te zakon manje kaci!?
                    Zivim u centru i tu u blizini ima neka slepa ulicica gde parkiramo. U principu ne volim tu da ostavljam auto jer neka usijana glava vrlo lako zablokira ulaz/izlaz, ali kad nema gde sta cu... Jednom parkiram i krenem kuci kad eto ti je neka gospodja sa fabiom tap na izlaz. Kapiram mozda ne zna, pridjem i kazem ne mozete tu... ne, ne samo ce ona na kratko. Dobro. Drugom prilikom silazim vidim zablokiran sam, fabija na izlazu. Ostavila broj moba na komandnoj, zovem ja kaze samo sto nije. Prodje 5 min, zovi opet - vec je kao krenula... I tako jos 2x. Cekao sam 20min. Svasta joj kazem kad se konacno pojavila. Lici ko da me ne *ebe 2%. Prodje mesec dana, silazim dole i opet zablokiran. Fabia. Polomim joj sve brisace zajedno sa rucicama i jedan retrovizor, zaustavim taxi i odem svojim putem. Vise je nisam video. Zakljucak- izvesni ljudi reaguju iskljucivo na stap (citaj motka, novcana kazna...) te se prema njima i treba ophoditi na adekvatan nacin.
                    Izvinjavam se na duzini posta, sad sam se izduvao, odo da radim nesto.
                    ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• zec
                      CBC Senator XXL
                      • 05.01.2005
                      • 450
                      • bgd

I ja sam protiv tih sto ostavljaju kola po kolovozu! Recimo na dorcolu kod M-ove prodavnice je vrlo tesko naci mesto jer su svi vec parkirali na kolovoz...
                      "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• Laki GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2006
                        • 2426
                        • Beograd-Vozdovac

Pa sta ja mogu kad je EMU prodavnica u prometnoj ulici,ali dobro ja nestanem na sred puta da blokiram prolaz drugim vozilima nego NA SRED TRAMVAJSKIH SINA

Salim se ,naravno. Vidis ja recimo u sluzbenom autu imam dozvolu da mogu sve i svasta da radim sto ovako zakonski nije dozvoljeno npr.zabranjeno parkiranje,zuta traka ,sine.......da se nehvalim dalje a ni jednog momenta nisam tako nesto uradio!!!
                        Jednostavno je to cista odgovornost samog coveka ali........

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

Pitate se gde pauk nosi!!!???

Nije njima vazno ni gde nosi ni koga nosi vazno je da nekog uhvati u svoju mrezu ,ali sto mi je nekoka draga ova slicica......

Mislim ,sta reci......

Comment

• ĆOMI
                            CBC Senator XXL
                            • 31.08.2006
                            • 1705
                            • Braće Jerković,Vozd
                            • Stilo JTD 16V

E ovo vredi videti uzivo,majke mi!
                            OPEL CLUB SERBIA

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

Normalna pojava u BG
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Kenno
                                CBC Senator XXL
                                • 21.08.2006
                                • 460
                                • Zenica, BiH

Sigurno je pokvaren ili mu je nestalo goriva(pezou).
                                I ja mrzim pauka u svom gradu, narocito kako su uveli markirana parking mjesta, tj. rezervisana za onoga ko placa, ne mozes parkirati auto na pustom parkingu jer za minutu dodju i odnesu. Nema 15-minutnog upozorenja ili sl., samo nose. A alternativa nikakva.

Comment

Working...
                                X