Alfa Romeo Spider

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Alfa Romeo Spider

Pre neko vece sam u gradu video crveni Alfa Romeo Spider iz '93. godine. Auto je perfekcija. Tesko da sam video nesto onako lepo u zivotu (a kamo li da se tice automobila). Jel zna neko nesto o tom automobilu?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • Sasha
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 4126
    • Novi Sad

Kako znas da je iz '93?
    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Ja sam video jedan crveni sa crnogorskim tablama, spolja odlican iz poslednjih godina proizvodnje. Mada ja ne volim te tzv "spoiler spider-e". Ja sam ljubitelj "fastback-a"

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Mazda 6 2.0d

@Sasha

Pa kad vidis lepu Alfu i vlasnika pored sta se radi. Pridje se i pogleda se auto. Za divno cudo u ovom slucaju je bila vlasnica koja tvrdi da alfu ne bi prodala ni za kakve pare.

Kada sam je pitao da li je na prodaju odgovorila je "Stace ti ne moze da se registruje"

A kada sam rekao da bi ga ja vozio makar na probnim tablicama rekla je "Nebih je dala ni za koje pare - nije na prodaju."

Ali bila je totalno korektna, pitala me je da li hocu da sednem u auto ali to nisam smeo - odstranjivali bi me hirurskim putem

A i bio sam sa devojkom koja je i ovako vec ljubomorna na Alfa Romeo i nervira je sto nema normalnog decka koji se okrece za sredjenim curama. Sredjena cura i moze da mi promekne ali sredjena Alfa nikako. . Ali za Spidera je rekla da bi prihvatila da me deli sa tom Alfom (za divno cudo jer je vlasnica rekla da se uglavnom momci odusevljavaju Alfom a da je devojke gledaju sa prezirom sto vizo nesto tako matoro mada alfa nije matora samo se dugo proizvodi ).

Inace alfa koju sam video bila je 2.0 (ne znam da li se '93. proizvodili TS ali koliko sam video nigde nije bilo TS).

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ToNcA
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2006
          • 868
          • Mazda 6 2.0d

I ja sam bas taj video.

Auto je stvarno ocuvan extra a cura koja ga vozi vidi se da ga bas voli. Pazi ga kao sto bih ga ja pazio. Znaci sve je perfektno i sve je ocuvano do maximuma.

Comment

Working...
          X