Dovuci se ti u subotu na druzenje i slicne zajeb***
Honda Civic 1.8 VTi 124KW
Collapse
X
-
Videh sta se ovde prica pa da dobacim i ja koju!
Trazim auto za pazariti,bio danas na pijaci i gledao malo Civic 1,8 VTi sa 5 vrata.
Auuuu,tek ovde vidim sta sam gledao!169 KS !?! Ajj,caramba!
Inace, '97.,silver,felne 6-krake/tanki kraci.Do j... look!Cifra 5.800e.
p.s.
Ovo nije oglas,nisam zapisao tel. broj.!
Nemam te pare.
Comment
-
-
Dodatak:
bio je ovaj
a unutra tzv. mahagoni ali sivih nijansi.
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinPlasim se da u tvom slucaju nema pomoci...situacija je beznadeznaMalo se salim, ali gledati Passata, a imas ovaj auto...tu nesto nije u redu...
Nego ako hoces da stvarno napredujes prodaje se Accord, 2000 godiste sa 60k i kusur km za 11500...2.2l, 212 ks...E, to je auto za odlikase!
.
Auto stize ovih dana iz Italije. U transportu je razbijen far (cena 750e)
Kad stigne, mozemo ovih dana da organizujemo jednu posetuwww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Interesantno...nov auto u gradu!
Ipak, tvoja sumnja za kilometrazu sada je sigurno 99% tacna. Najgori primerak od 150000 km na mobile.de kosta 9200 evra, a ovi koji valjaju nisu ispod 14000. Znaci ako uzmemo da je auto u Italiji nesto jeftiniji nego u Nemackoj, da je dobio kolicinski rabat, da ce ga dati za 500-1000 nize od trazene cene plus njegova zarada, da ce platiti nesto umanjena davanja (verovatno je i taj far zrtvovan zbog toga) dolazimo do neke jako niske nabavne cene...a to mi mirise na neki "zgazeni" primerak...daj Boze da gresim, jer je to fantastican auto u osnovi i bilo bi lepo da ga neko nama poznat uzme ako valja cemu.
Comment
-
Comment