Najjače je bilo kad sam ja otišao na taj otpad u vinogradskoj...
i tamo stoje na travi u redu tojote, njih možda 10-ak... sve bar po malo očerupane i 2 baš dosta dobre, a jedna pogotovo...
i ja krenem da joj skidam ratkapne za ćaletovu, pepeljaru izvadim i reko uzeću i volan pošto je extra (drveni neki trokraki) i znak tojote... kad trči panično vlasnik otpada (Šilja), mlati rukama i ja reko koji mu je Qrac, šta se uzrujao, pa jel ovo otpad ili nije... pitao sam ga pre toga i on rekao da skinem sam šta mi treba i da dođem da platim. Kad on kaže "eeej nemoj tu da čerupaš, to je moj auto"
U Vinogradskoj (ko d bloka 61) ima Toyotin odpad, ne znam za kog tačno Japanca ti treba al kad sam išao zadnji put da vidim šta je na otpadu, osećao sam se ko dete u prodavnici igračaka =]
Broj telefona ima u halooglasima, ako ti treba iskopaću ti negde..
ajd ako nije problem... iskopaj broj pa baci ovde.
Takodje ako neko zna za otpad na kom ima japanaca (toyota) oko Novog Sada... neka se ne stidi i neka okaci info
Samo reci sta ti treba, pa da vidimo sta mozemo da uradimo...
o.... komsija trebace mi par stavki.... ali kad se dokopam novaca.. ubi me ovaj atest i registracija....
stavke su:
- bar prednji podizaci (ako ne sva 4)
- vozacevo sediste (moje nece da se obori)
- hladnjak
- prednji branik sa sve svetlima za maglu, ali tu vec mora da se poklopi i boja
- crni rukohvati za putnike
najbitnije i najinteresantnije su mi prve 2 stavke, ali to tek kad (ne znam kako i odakle uleti neka lova... )
Comment