Citroen Xsara Picasso 1.8 L Exclusive 2003. god. - iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • @lix
    CBC Senator XXL
    • 17.12.2004
    • 875
    • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

Ako , ako

Ne daj se!
    Što više za što manje

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by trajce

Šalu na stranu - mogu da skinem neku ribu bar vlasnicima Golfova IV!!!
      Nemoj samo vlasnicu Picassa da navuces na forum, pa da cita ovo.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• trajce
        CBC Član
        • 19.05.2006
        • 35
        • Kragujevac

Onda bih mogao da se oprostim od buduće vožnje auta!!! Jako je stroga!!!

Inače - rešio sam problem sa pokazivačem goriva: nemam pojma šta mu je bilo, ali sada radi!

Nikako nije hteo da pokaže bilo šta drugo sem minimuma, a i njegova procena za kilometražu koju bih mogao da pređem sa preostalim gorivom je bila ista (odgovarala je minimumu). Onda sam otišao da dolijem ponovo gorivo (prelasci preko neravnina i ležećih policajaca ipak nije pomoglo ) i kada sam dao kontakt, sve je bilo mirno (dok ne odradi proveru), a onda je na moju radost, pokazivač sčočio na nekih 25 litara (nakon dva sipanja goriva) i - to je to! Dakle - radi! Verovatno je zaglavio plovak. Za sada neću da ga diam, ali, ako se ponovi, moraću da ga otvaram. Nešto mi se neda onih 200 Eura onom majstoru.

Comment

• gordi014
          Moderator
          • 02.10.2004
          • 1049
          • Valjevo, Srbija
          • PEUGEOT 206 XS 1.6

@trajce - očekujemo slike i nastavak "Super testa" !???

Comment

• trajce
            CBC Član
            • 19.05.2006
            • 35
            • Kragujevac

Danas, kada stignem kući - OBEĆAVAM!!!!!!
            Taman sam bio do servisera danas, a imam i par novih iskustava sa njim, pa ću preneti to na papir/ekran.

Comment

• VladaGS
              CBC Veteran
              • 12.03.2006
              • 144
              • Beograd

Pozdrav Trajče.
              Pošto je ovaj forum malo zamro, zato što su svi prešli na zvaničan forum Citroena, pozivam i tebe da nam se pridružiš sa ovim tvojim iskustvima
              sa farncuskim automobilima, posebno Citroenom.
              Nova adresa je http://www.citroenforumsrbije.com
              Očekujemo te.
              Pozdrav!
              Citroen GS club 1976.
              Citroen AX image 1991

Comment

• trajce
                CBC Član
                • 19.05.2006
                • 35
                • Kragujevac

OK. Prećiću na novi forum.

Comment

• jaksa
                  CBC Senator XXL
                  • 23.10.2004
                  • 701
                  • Novi Beograd, SC

Ne razumem zasto bi napustao cannon?

Da li je to ok da se vrbuju ljudi da odlaze sa cannona?

Comment

• VladaGS
                    CBC Veteran
                    • 12.03.2006
                    • 144
                    • Beograd

Ma, ne nikako.
                    Ovaj forum je jak sam po sebi i svima zna?i da ovde do?emo i saznamo nešto novo.
                    Citroen GS club 1976.
                    Citroen AX image 1991

Comment

• zeljkot
                      CBC Početnik
                      • 03.07.2006
                      • 4
                      • Beograd - Zeleznik

Kolega po autu

Zdravo
                      Evo da ti uputim par reci i pitanja.
                      Ja vozim Xsara Picasso 1.8 kao tvoj samo malo matoriji, 2000. godiste ali je presao do sada 130.000 km, ja ga imam od septembra prosle godine i veoma sam zadovoljan. Za razliku od tebe ja sam dobio i vise opreme nego sto mu sleduje ... naime, u gepeku je bila famozna korpa koja je veomaaaa prakticna, zatim tu su krovni poprecni nosaci a na njima je prethodni vlasnik ostavio i originalne nosace za skije , zatim tu je euro kuka ili kako ja zovem SENZOR za hod unazad - cim se zadrma auto koji je iza mene znaci da nema vise mesta , a jos su tu i oni stitnici od vetra, takodje original Citroen - to su ona parcad plastike koja stoje na vrhu prozora i koja omogucavaju da se prozor malo spusti a da ne upada kisa unutra, ako kapiras na sta mislim.
                      Naravno dobio sam dva klljuca, uputstvo na francuskom i na SRPSKOM sto je veoma retko ovde... i eto

Mene licno su odusevile police, i ostala vidljiva i nevidljiva mesta za sitnice... pogotovo one na podu ispred zadnjih sedista... a najbolji fazon je bio sto sam dugo trazio gde je akumulator

Ako ti treba uputstvo na srpskom, mogu da ti ga iskopiram i posaljem.

Inace imam nameru da uskoro prodam ovaj i kupim mladji isti naravno. Na zalost, cerka mi je nepokretna i imam pravo da uvezem auto bez carine i PDV, tako da cu za onoliko para za koliko ovde prodam auto mocu da kupim mladji i sa jos vise opreme - video sam da ih imam i sa cruise control... tako da bi mi svaki savet, broj telefona ljudi koji su pouzdani i dovoze auta spolja dobro dosao..

PS. JEDVA CEKAM DA PRODJE JEDNO 3-4 GODINE PA DA POCNEM DA RAZMISLJAM O TOME DA KUPIM C4 PICASSO!!!!! SEDEO SAM U NJEMU I ...JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

Comment

• antap
                        CBC Član
                        • 28.07.2006
                        • 62
                        • Beograd

Pozdrav svima.
                        Naletela mi jedna Xsara Picasso (2002) 1.8i SX, koju hocu da kupim. Poznajem ljude koji su je dovezli iz Svajcarske, auto mi se svidja, verujem da papiri nisu budzeni i da je kilometraza originalna (140000), pa sam se resio na kupovinu. Zakazao sam pregled u Savinu u Zemunu za sredu i tu cu se definitivno resiti da li ga kupujem.
                        Ostaje mi da zavrsim oko uvoza - posto je na CH table.

A sada pitanja: na sta tacno da obratim paznju kod auta - sta proveriti, da li je dovoljna dijagnostika koju cu da odradim u Savinu - imaju neki softver 'Lexia' koji daje dijagnozu motora. Pogledace ga i vizuelno, na dizalici. Gde mogu da proverim sta mu sleduje od servisa (u Savinu mi kazu da mogu da daju informacije samo o servisima u garantnom roku - van toga ne)

Jos nesto - oko uvoza, da li to mogu sam da odradim ili da angazujem neku agenciju. Pricao sam sa covekom iz Kg-a koji radi na carini i izracunao mi ukupne troskove oko 1800 EUR (carina, porez, spedicija...) + registracija, ali to u Kg. Ja cu to raditi u Bg, pa ako imate da preporucite nekog od poverenja, sa kim bih mogao da odradim taj uvoz. Ne treba mi nikakva muljaza, ili nesto nelegalno, vec samo neko ko bi me posavetova, uputio, nesto i odradio mozda u moje ime, za pristojnu cenu.

Hvala.
                        P.S. ako sam otisao u off, otvorite novu temu.
                        vlasnik Xsare Picasso 1.8 + plin

Comment

• gordi014
                          Moderator
                          • 02.10.2004
                          • 1049
                          • Valjevo, Srbija
                          • PEUGEOT 206 XS 1.6

Originally posted by trajce
                          Danas, kada stignem kući - OBEĆAVAM!!!!!!
                          Taman sam bio do servisera danas, a imam i par novih iskustava sa njim, pa ću preneti to na papir/ekran.
                          @trajce - očekujemo slike i nastavak "Super testa" !??? Ljubomoran

Comment

Working...
                          X